Chaos: Το ελληνικό supercar των 12 εκατ. ευρώ «αποκαλύπτεται» τον Νοέμβριο

Κοινοποίησε το άρθρο
Chaos

Το Chaos, το πρώτο supercar που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και θα κοστίζει 12 εκατ. ευρώ, πρόκειται να «αποκαλυφθεί» στο κοινό την 1η Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ολυμπιακή Φλόγα «τρέχει» με ΤΟΥΟΤΑ (video)

Η TOYOTA Hellas είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πραγματοποίηση της Λαμπαδηδρομίας των Ολυμπιακών...

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

Ο Σπύρος Πανόπουλος δημιούργησε το Chaos, το πρώτο supercar το οποίο έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και πρόκειται να «αποκαλυφθεί» πολύ σύντομα. Ο σχεδιαστής του Chaos ασχολείται εδώ και χρόνια με τη σχεδίαση και τροποποίηση ταχύτατων αυτοκινήτων και εξαρτημάτων.

Όπως ανακοινώθηκε από τη σελίδα spyrospanopoulos.com στο facebook, μετά από σειρά πατέντων και σχεδίων «ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε το έργο μας». Και συνεχίζει ο σχεδιαστής: «Μετά από 4 χρόνια σκληρής δουλειάς, η στιγμή του ΧΑΟΣ. Τα αποκαλυπτήρια είναι πιο κοντά από ποτέ. Και με αφορμή την ακύρωση της Διεθνούς Επίδειξης Αυτοκινήτων της Γενεύης (GIMS) 2021/22 που είχαμε σκοπό να κάνουμε επίσημη παρουσίαση.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021, θα δημοσιευθούν εικόνες και λεπτομέρειες μέσω της ιστοσελίδας της SP Automotive (www.spyrospanopoulos.com)».

Το πρόγραμμα της SP Automotive το 2022-23 έχει ως εξής:

  • Παρουσίαση του αυτοκινήτου από την ελληνική κυβέρνηση.
  • Παρουσίαση αυτοκινήτου στο κοινό στο νέο της κέντρο – εργοστάσιο.
  • Παρουσίαση και δοκιμή από BBC-Top Gear
  • Τελική προσπάθεια ρεκόρ ταχύτητας για το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής (δοκιμάζοντας ρεκόρ χρόνου στο Nurburgring για το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής επιτεύχθηκε επιτάχυνση ρεκόρ στα 0-402 μέτρα (1/4 μίλι) για το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής).

https://www.youtube.com/watch?v=u-lu0QhKaio