Δυναμική παρουσία της Γιαννίρης ΑΕ στην Auto Festival 2017

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Auto Festival 2017 για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι μια μοναδική έκθεση αυτοκινήτου όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα νέα μοντέλα, τις διαθέσιμες εκδόσεις τους, τις προσφορές αλλά και για τα πάντα σε ότι αφορά το αυτοκίνητο

 Δυναμική παρουσία της Γιαννίρης ΑΕ στην Auto Festival 2017

Ο Όμιλος Συγγελίδη σε συνεργασία με την Γιαννίρης ΑΕ παρόντες σε όλα τα μεγάλα Events στο χώρο της αυτοκίνησης, για δεύτερη συνεχή χρονιά, πιστοί στο ραντεβού θα είναι εκεί με 4 περίπτερα με συνολικό εμβαδόν 650 τμ. Από την Πέμπτη 6 έως και την Κυριακή 9 Απριλίου προσκαλούμε όλες τις φίλες και τους φίλους του αυτοκινήτου να έρθουν στο Περίπτερο 13 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, να γνωρίσουν από κοντά όλη τη γκάμα των μοντέλων μας.

PEUGEOT

Η Peugeot πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά, θα βρεθεί στην Auto Festival 2017 με “όπλα” στη φαρέτρα της, όχι μόνο με την εκρηκτική αύξηση του όγκου των πωλήσεων της, αλλά και με το νέο SUV Peugeot 3008 Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017, ένα εμπνευσμένο SUV που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε συνδυασμό με τη χρήση των έξυπνων τεχνολογιών. Σας περιμένει να το ανακαλύψετε! Η Peugeot θα βρίσκεται στην Auto Festival με πλήρη γκάμα σε ένα εντυπωσιακό premium περίπτερο

CITROËN

H Citroën με το ΝΕΟ CITROEN C3 Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017 για την Ελλάδα ξεχωρίζει όχι μόνο με τον μοναδικό σχεδιασμό αλλά και με τις καινοτομίες του από οτιδήποτε άλλο στο δρόμο. Επιπλέον εξοπλίζεται με βραβευμένους και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης, τεχνολογίας PureTech  και κινητήρες πετρελαίου τελευταίας γενιάς, τεχνολογίας BlueHDi. ΝΕΟ Citroen C3 Τόσο μοναδικό όσο εσύ! Στο περίπτερο της Citroen θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την πλήρη γκάμα της μάρκας με όλα τα μοντέλα.

Jeep

Jeep®

Το ΝΕΟ Jeep Renegade είναι εδώ.

Σ’ ένα κόσμο γεμάτο συναρπαστικούς προορισμούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε για να ζήσετε την αληθινή περιπέτεια, χρειάζεστε ένα όχημα που είναι έτοιμο σχεδόν για όλα.

Το Jeep® Renegade είναι η πλέον ολοκληρωμένη πρόταση, είτε κινείστε στα όρια της πόλης – χάρη στην εξαιρετική ευελιξία του – είτε ανακαλύπτοντας άγνωστα μονοπάτια της φύσης χάρη στις ασυναγώνιστες εκτός δρόμου ικανότητές του.

DS

DS, μία μάρκα με παράδοση στο avant garde, την αριστεία, την καινοτομία, και την τεχνολογία. Μία μάρκα που προκαλεί το κατεστημένο ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών αυτοκινήτων.

Η DS διαθέτει ένα αισθησιακό και θεαματικό στυλ, φινέτσα, και σημασία στη λεπτομέρεια, αφού γεννήθηκε στο Παρίσι και ενσωματώνει την τεχνογνωσία των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας Γαλλικής πολυτέλειας. Η DS για ακόμη μια χρονιά θα είναι εκεί!