Η Jaguar Land Rover Κουμαντζιάς Α.Ε. σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή σε συνεργασία με την Ομάδα Φίλων της Σχολής και την Ομάδα Εθελοντριών Κυριών διοργάνωσαν και φέτος την φιλανθρωπική εκδήλωση “Χορός κάτω από τ’ Άστρα” στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

 Η Jaguar Land Rover Κουμαντζιάς Α.Ε. σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής», μπροστά από το επιβλητικό Princeton Hall της Σχολής και κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο «Χορός Κάτω από τ’ Άστρα» αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα καλοκαιρινά γεγονότα της Σχολής καθώς τα έσοδα διατίθενται για τις υποτροφίες μαθητών και σπουδαστών. Αυτή την προσπάθεια της Σχολής υποστήριξε μετά χαράς η Jaguar Land Rover Κουμαντζιάς Α.Ε. και εξασφάλισε μία βασική χορηγία και παρουσία στην εκδήλωση.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήτανε το Land Rover Evoque και η Jaguar F-Pace. Τα πολυτελή αυτοκίνητα της Jaguar Land Rover Κουμαντζιάς Α.Ε. τοποθετήθηκαν στην υποδοχή και έκλεψαν κυριολεκτικά τα βλέμματα των προσκεκλημένων της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η ορχήστρα της «Παρτιτούρας» (του παλιού «Ακροάματος») και ο γνωστός dj Chris Kaltsas. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η ομάδα της Jaguar Land Rover Κουμαντζιάς Α.Ε. και η οποία απόλαυσε την όμορφη αυτή βραδιά.

Η Jaguar Land Rover Κουμαντζιάς Α.Ε. σε φιλανθρωπική εκδήλωση2