H Nissan συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκίνηση FISIKON 2015

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Nissan θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκίνηση FISIKON 2015 που ανοίγει τις πύλες της στις 14 Νοεμβρίου

, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού / αίθουσα ξιφασκίας, με μια συναρπαστική γκάμα μοντέλων, τόσο στο περίπτερό της, όσο και στον χώρο διεξαγωγής των test drives.

Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το εκπληκτικό JUKE NISMO RS με τους 218 ίππους, καθώς και η κορυφαία έκδοση του PULSAR με τον 1,6 λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης που αποδίδει 190 ίππους !

Παράλληλα, το καταξιωμένο crossover QASHQAI που πρωτοστατεί στις πωλήσεις στην κατηγορία του θα είναι εκεί, όπως και τα JUKE και X-TRAIL που συμπληρώνουν ιδανικά την γκάμα της Nissan στα crossovers. To νέο PULSAR με τους προηγμένους κινητήρες 1,2 λίτρων βενζίνης και 1,5 λίτρων diesel, απόδοσης 115 και 110 ίππων αντίστοιχα, ένα hatchback της κατηγορίας C που συνδυάζει την τολμηρή σχεδίαση, τις τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά και κορυφαίους εσωτερικούς χώρους για την κατηγορία του, αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα των επισκεπτών της έκθεσης, ενώ τα ΝΟΤΕ και MICRA είναι σίγουρο πως θα εκπλήξουν ευχάριστα όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο πόλης.

Το ωράριο της έκθεσης είναι Δευτέρα – Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 21:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.