Honda CR-V Hybrid με κατανάλωση 5,3l/100km και εκπομπές CO2 από 120g/km

Κοινοποίησε το άρθρο

Πριν την Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018, η Honda ανακοίνωσε τη σειρά των προϊόντων που θα εκτίθενται το περίπτερό της. Ανάμεσά τους είναι το νέο CR-V Hybrid, που κάνει την παρουσίαση της σε έκδοση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το αναβαθμισμένο HR-V SUV, και ένα ειδικά διασκευασμένο Civic Type R ‘Art Car’.

Το πρώτο υβριδικό SUV της Honda στην Ευρώπη

Πριν το Ευρωπαϊκό εκθεσιακό ντεμπούτο του, η Honda επιβεβαιώνει τις επίσημες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 για το νέο CR-V Hybrid. Στο μικτό κύκλο του ανανεωμένου προτύπου NEDC, το προσθιοκίνητο βενζινο-ηλεκτροκίνητο SUV 184 PS (135 kW) σημειώνει εκπομπές CO2 120g/km και επίσημη κατανάλωση μικτού κύκλου 5,3l/100k. Η AWD έκδοση CR-V Hybrid έχει εκπομπές CO2 126g/km και κατανάλωση μικτού κύκλου 5,5 l/100km.

Το CR-V Hybrid υιοθετεί τη μοναδική τεχνολογία i-MMD της Honda, με έξυπνες και αυτόματες αλλαγές τριών προγραμμάτων  – EV Drive, Hybrid Drive και Engine Drive – για βελτιστοποίηση των επιδόσεων και της απόδοσης.

Στην Έκθεση του Παρισιού, η έκδοση παραγωγής του CR-V Hybrid που κάνει το ντεμπούτο της θα πλαισιωθεί από βενζινοκίνητα μοντέλα του αυτοκινήτου ανάμεσα στα οποία και ένα νέο επταθέσιο. Η πιο πρόσφατη έκδοση του δημοφιλούς SUV της Honda έχει εξελιχθεί στο πιο πρακτικό, άνετο και ποιοτικό CR-V όλων των εποχών.