LEAPMOTOR: Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο

Με δελεαστικές τιμές ξεκινούν την πορεία τους στην ελληνική αγορά τα πρώτα μοντέλα της LEAPMOTOR.

 

Η LEAPMOTOR, ένας από τους κορυφαίους, προερχόμενους από την Κίνα κατασκευαστές, που αναπτύσσεται ταχύτατα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζει και η κοινοπραξία της με τον πολυεθνικό όμιλο Stellantis.

Η Ελλάδα είναι μια από τις πρώτες χώρες όπου λανσάρονται τα μοντέλα της LEAPMOTOR. Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο gonews.gr, η Italian Motion είναι η εταιρεία που επιλέχθηκε για τη διανομή τους στη χώρα μας.

Η αρχή γίνεται με δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Τα επόμενα τρία χρόνια θα υπάρχει τουλάχιστον μια νέα άφιξη κάθε χρονιά, εμπλουτίζοντας την γκάμα.

Το πιο προσιτό μοντέλο είναι το μήκους 3,62 μέτρων T03. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης με τιμή 15.850 ευρώ. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται η κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», καθώς και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος με έκπτωση 1.000 ευρώ. Αναμφίβολα πρόκειται για μια δελεαστική τιμή, που δύσκολα βλέπουμε πλέον στους τιμοκαταλόγους των εταιρειών.

Για την ασφάλεια του T03 φροντίζουν τόσο ο ιδιαίτερα άκαμπτος κλωβός του αμαξώματος όσο και το πακέτο 10 συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Μεταξύ άλλων, διαθέτει αυτόματο φρενάρισμα, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης, ανίχνευση κόπωσης/απόσπασης προσοχής του οδηγού, επιτήρηση τυφλού σημείου και σύστημα προειδοποίησης ανοίγματος πόρτας.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται είσοδος με Bluetooth, αυτόματος κλιματισμός, σύστημα πλοήγησης, infotainment με οθόνη αφής 10,1” και ψηφιακός πίνακας οργάνων 8”. Αλλά και πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή με ηλεκτρικό σκίαστρο.

Την κίνηση αναλαμβάνει ένας ηλεκτρικός κινητήρας μόνιμου μαγνήτη με 95 ίππους και 158 Nm ροπής. Τροφοδοτείται με ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 37,3 kWh που εξασφαλίζει μικτή αυτονομία 265χιλιόμετρα και έως 395 χιλιόμετρα στον αστικό κύκλο.

Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τρία προφίλ οδήγησης και τρεις ρυθμίσεις για την υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης. Έτσι μπορεί να παραμετροποιεί το αυτοκίνητο ανάλογα με τις συνθήκες.

Το επόμενο μοντέλο της LEAPMOTOR που έρχεται στην Ελλάδα, είναι το C10. Η ναυαρχίδα της μάρκας είναι ένα πολυτελές ηλεκτρικό D-SUV με μήκος 4,7 μέτρα.

Διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 218 ίππων και μια νέας γενιάς μπαταρία χωρητικότητας 69,9 kWh. Η μικτή αυτονομία φτάνει τα 420 χιλιόμετρα, ενώ σε αστικές μετακινήσεις μπορεί να φτάσει και τα 574.

Η έκδοση εξοπλισμού Style του C10 διαθέτει πακέτο 16 συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, infotainment με οθόνη αφής 14,6” και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”, Wi Fi, σημείο ασύρματης φόρτισης κινητού, online πλοήγηση, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με αντλία θερμότητας, Full LED προβολείς, μέχρι και τεράστια πανοραμική ηλιοροφή με εμβαδόν 2,1 m2 και ηλεκτρικό σκίαστρο.

Η κορυφαία έκδοση Design διαθέτει επιπλέον δερμάτινες επενδύσεις, θερμαινόμενα και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα, ρυθμιζόμενο ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, τροχούς 20” και πίσω φιμέ τζάμια.

Οι τιμές του C10, με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» και προωθητική ενέργεια λανσαρίσματος 2.000 ευρώ, ξεκινούν από 30.900 ευρώ. Οι εκδόσεις Design έχουν επιπλέον 1.500 ευρώ επιβάρυνση.

Και για τα δύο μοντέλα της LEAPMOTOR ισχύει 5ετής εγγύηση μηχανικών μερών και 8ετής για την μπαταρία υψηλής τάσης.

Με το βιβλίο των παραγγελιών να ανοίγει την 1η Οκτωβρίου, ενώ στα τέλη Οκτωβρίου τα αυτοκίνητα θα βρίσκονται διαθέσιμα και για test drive σε επιλεγμένο δίκτυο πωλήσεων της Italian Motion.

Δείτε εδώ τις τιμές και τις εκδόσεις των μοντέλων της LEAPMOTOR.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LEAPMOTOR: Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Με δελεαστικές τιμές ξεκινούν την πορεία τους στην ελληνική αγορά τα πρώτα μοντέλα της LEAPMOTOR.   Η LEAPMOTOR, ένας από τους κορυφαίους, προερχόμενους από την Κίνα...

PAL-V Liberty: Το ιπτάμενο αυτοκίνητο παίρνει άδεια κυκλοφορίας!

Το πρώτο FlyDrive Vehicle στον κόσμο, το PAL-V Liberty, πέρασε με επιτυχία τον πρώτο του περιοδικό έλεγχο. Τώρα ετοιμάζεται για τη στιγμή που θα...

Ανάβαση Πορταριάς 2024

Με τη συμμετοχή 90 οδηγών, ανοιξιάτικο καιρό και πλήθος θεατών εξελίχθηκε η 43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς, στην τεχνική και πανέμορφη διαδρομή του Πηλίου.     Η φημισμένη...

LANCIA Ypsilon Rally4 HF: Συνεχίζονται οι δοκιμές (video)

Στην περίφημη πίστα του Balocco συνεχίζονται οι δοκιμές της LANCIA Ypsilon Rally4 HF, αφού πλησιάζει η στιγμή για την πρώτη αγωνιστική εμφάνιση.     H LANCIA Ypsilon...

MAZDA CX-30 με φωνητικό «συνοδηγό»

Ισχυρότατο κινητήρα εσωτερικής καύσης, υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας, αλλά και Φωνητικό Βοηθό Alexa, διαθέτει μεταξύ άλλων, το νέο MAZDA CX-30.     Το MAZDA CX-30 αναμφίβολα είναι ένα...

«Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: Πότε γίνονται οι πληρωμές

Σε νέα πληρωμή δικαιούχων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3», προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.   Το ποσό των 1.018.295,88 ευρώ πιστώνεται, στις 24 Σεπτεμβρίου,στους λογαριασμούς...

#MercedesOnly: Προνομιακή χρηματοδότηση

Ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με αρκετά προνόμια, κάνει πιο δελεαστική πλέον την απόκτηση ενός μοντέλου της MERCEDES-BENZ.     Το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Star Automotive Ελλάς...

Η HYUNDAI στην Art Athina 2024

Πίνακες αλλά και γλυπτά από εξαρτήματα αυτοκινήτων θα έχουν, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες της έκθεσης Art Athina 2024, στην οποία...