To Jeep Gladiator βρίσκεται στην Κουμαντζιάς Α.Ε.

Κοινοποίησε το άρθρο
Jeep Gladiator

Το πολυαναμενόμενο Jeep Gladiator, με το οποίο η Jeep επιστρέφει με εμφατικό τρόπο στην κατηγορία των pick-up, θα βρεθεί για λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις της Κουμαντζιάς Α.Ε., όπου οι φίλοι της Αμερικανικής μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να το γνωρίσουν από κοντά.

Η επιστροφή της Jeep® στην κατηγορία των pick-up δεν θα μπορούσε παρά να γίνει με ένα μοντέλο που θα αλλάξει τα δεδομένα στη δημοφιλή κατηγορία.

Στα 80α της γενέθλια, η θρυλική Αμερικανική μάρκα διαθέτει στην Ευρωπαϊκή αγορά το Gladiator, ένα πανίσχυρο pick-up , με DNA από το σύμβολο των εκτός δρόμου οχημάτων, το Jeep Wrangler.

Το Jeep Gladiator εντυπωσιάζει με τις αναλογίες του, ξεχωρίζοντας αμέσως από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της κατηγορίας. Τα έντονα φτερά, οι πολύ μικροί πρόβολοι και βέβαια η επιβλητική μάσκα με τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας full-LED δίνουν το στίγμα αυτού του διαφορετικού pick-up .

Την εικόνα συμπληρώνει ο στιβαρός χώρος φόρτωσης μήκους 1,53 μέτρων, ο οποίος διαθέτει ειδική προστατευτική επίστρωση, καθώς και πτυσσόμενο κάλυμμα για την προστασία του φορτίου.

Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός προσφέρει ακόμα ένα μοναδικό στοιχείο για την κατηγορία, με το Gladiator να είναι το μοναδικό pick-up όπου ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει κατά βούληση τμήματα του αμαξώματος, όπως είναι η οροφή και η πόρτες για απόλυτη επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Με πολύ λίγες κινήσεις και χωρίς την ανάγκη ειδικών εργαλείων, ακόμα και ένα άτομο μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει τα τμήματα του αμαξώματος, ή ακόμα και να κατεβάσει το παρμπρίζ, βιώνοντας την αίσθηση οδήγησης του αυθεντικού Willys, του πλέον χαρακτηριστικού οχήματος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

To Jeep Gladiator δημιουργήθηκε για να θέσει εκ νέου το ύψος του πήχη του ανταγωνισμού σε κάθε επίπεδο.

Κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα φιλοξενείται το ισχυρότερο σύνολο στην κατηγορία των pick-up , ένας σύγχρονος V6 diesel κινητήρας 3 λίτρων, με απόδοση 264 ίππους και 600Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα υψηλής αντοχής αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Εκτός από το σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης (2.000 bar), ο εντυπωσιακός V6, διαθέτει  υδρόψυκτο Turbo μεταβλητής γεωμετρίας, τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, αλουμινένια πιστόνια, αλλά και σφυρήλατο στροφαλοφόρο για μέγιστη αντοχή και απόδοση.

Η θηριώδης ροπή του κινητήρα επιτρέπει στο pick-up της Jeep να έχει ελκτική ικανότητα πάνω από 2 τόνους (2.271kg). Το στιβαρό πλαίσιο του Gladiator, εκτός από το κινητήριο σύνολο, φιλοξενεί και το πλέον ικανό σύστημα κίνησης και στους 4 τροχούς, το Selec-Trac 4×4.

Με δυνατότητα επιλογής κίνησης στους πίσω ή και στους 4 τροχούς, κοντές σχέσεις, πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης («μπλοκέ») και εμπρός και πίσω άξονες Dana 44 3ης γενιάς, το pick-up της Jeep, έχει το απόλυτο «οπλοστάσιο» για εκτός δρόμου διαδρομές.

Το επιβλητικό μοντέλο, από την Πέμπτη 13 Μαΐου, έως και το Σάββατο 15 Μαΐου, θα βρεθεί στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της Κουμαντζιάς Α.Ε., Επίσημου Διανομέα και Επισκευαστή Jeep στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Ακολουθώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, στις εγκαταστάσεις της Κουμαντζιάς Α.Ε., Δημοσθένους 33 στη Μενεμένη (2310 753000), το νέο Jeep Gladiator, το pick-up που ήρθε να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού, σας περιμένει να το γνωρίσετε από κοντά.