To νέο ηλεκτρικό Fiat 500 στην Κουμαντζιάς Α.Ε.

Κοινοποίησε το άρθρο
ηλεκτρικό Fiat 500

Το ηλεκτρικό Fiat 500 ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, βρίσκεται στην Κουμαντζιάς Α.Ε., με τους ανθρώπους της να μην χάνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του διαφορετικού αυτοκινήτου, αλλά και να μας τα παρουσιάσουν σε ένα ξεχωριστό video.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τα αυτοκίνητα που αγόρασαν οι Έλληνες το 1ο τρίμηνο του 2024

Η ανοδική πορεία τη αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνεχίζεται. Αν και τον Μάρτιο σημειώθηκε μείωση των ταξινομήσεων καινούργιων επιβατικών. Μικρομεσαία και SUV επιλέγουν οι...

Ράλι Στερεάς Ελλάδας 2024

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος ξεκίνησε από την...Στερεά Ελλάδα με τους Σωκράτη Τσολακίδη-Γιώργο Πολυζώη να φτάνουν τελικά στη νίκη και τα αυτοκίνητα της κατηγορίας...

Η ALFA ROMEO Milano αλλάζει όνομα!

Η ALFA ROMEO αναγκάζεται να μετονομάσει τη πολυσυζητημένη Milano μετά από έντονες αντιδράσεις στην Ιταλία. Και το νέο όνομα αυτής: Junior   Η πολυαναμενόμενη Milano έφερε...

Όμορφο, πρακτικό, τεχνολογικά προηγμένο και φιλικό προς το περιβάλλον. Σίγουρα το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει σε κάθε επίπεδο, ακόμα και μέσα από το φωτογραφικό φακό.

Πως όμως είναι από κοντά η αίσθηση αυτού του μοντέλου που συνεχίζει το θρύλο αυτού του φαινομένου της αυτοκίνησης;

Η Κουμαντζιάς Α.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Fiat στη Θεσσαλονίκη, μας δίνει μια πρώτη γεύση από το μοναδικό κόσμο του νέου και αμιγώς ηλεκτρικού 500.

Αν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε σίγουρα στο σύντομο video που ετοίμασαν με ιδιαίτερη αγάπη οι άνθρωποι της Κουμαντζιάς Α.Ε. μπορεί κανείς να πάρει μια δυνατή γεύση του στιλ, αλλά και της τεχνολογικής καινοτομίας του νέου ηλεκτρικού 500.

Με κορυφαία αυτονομία για την κατηγορία, προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας και φιλικότητα προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 αποτελεί την απάντηση στις ανάγκες των σύγχρονων αστικών μετακινήσεων με ένα καινοτόμο, αλλά παράλληλα προσιτό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Αν το νέο ηλεκτρικό 500 τραβά σαν μαγνήτης την προσοχή μέσα από την οθόνη, τότε μια επίσκεψη στην Κουμαντζιάς Α.Ε., θα ολοκληρώσει τη γνωριμία με τη νέα, γεμάτη τεχνολογία και στιλ, εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Ακολουθώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, στις εγκαταστάσεις της Κουμαντζιάς Α.Ε., Δημοσθένους 33 στη Μενεμένη (2310 753000), το νέο ηλεκτρικό 500 σας περιμένει να το γνωρίσετε & να το οδηγήσετε !!!