Αυτή η Mustang έρχεται από την Ρωσία και κρύβει ένα μεγάλο μυστικό

Κοινοποίησε το άρθρο

Η ρώσικη Aviar Motors ανακοίνωσε και επισήμως αυτό που συζητιόταν καιρό, την κατασκευή μιας ηλεκτροκίνητης Ford Mustang η οποία  θα αποδίδει 840 ίππους. Η Aviar Motors θα χρησιμοποιήσει  σασί από αλουμίνιο και καρότσα από ανθρακόνημα για την εμφανισιακά πρώτης γενιάς  Mustang. Η «κλασσική» Aviar R67 με τα LED φωτιστικά και τους τροχούς 20 ιντσών θα είναι εξοπλισμένη με εμπρός και πίσω  αεροτομή που θα αναπτύσσονται αυτόματα μόλις το αυτοκίνητο ξεπεράσει τα 120 χλμ./ώρα.

Το σύνολο συμπληρώνουν  ο διαχύτης και οι αναρτήσεις που χαμηλώνουν ή υψώνουν το επίπεδο αμάξωμα ανάλογα με την ταχύτητα. Εσωτερικά η ρώσικη Mustang είναι περισσότερο Tesla παρά Ford με μια τεράστια οθόνη αφής 17 ιντσών από την οποία μπορεί ο οδηγός μπορεί να χειριστεί σχεδόν όλες τις λειτουργίες. Πέρα από την κλασσική εμφάνιση θα διαθέτει διζωνικό κλιματισμό, 12 ρυθμιζόμενα ηχεία, θερμαινόμενα καθίσματα, κάμερα οπισθοδρόμησης, άνοιγμα της πόρτας χωρίς κλειδί και  πανοραμική ηλιο-οροφή.

Οι επιδόσεις της 4κίνητης Mustang των 840 ίππων είναι 4κίητη με τους δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας στον εμπρός και ένας στον πίσω άξονα, είναι ροπή 966 Nm, επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα 2.2 δευτερόλεπτα, 70-100 χλμ./ώρα σε 1.2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα είναι περιορισμένα στα 250 χλμ./ώρα. Η αυτονομία  με την μπαταρία των 100 kWh είναι 500 χιλιόμετρα ενώ ο ήχος του πρώτου ηλεκτροκίνητου muscle car προσομοιώνει αυτόν της θρυλικής Shelby GT500.