Δύο εκλεκτές βασίλισσες από την Koenigsegg

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Regera είναι μια από τις εκλεκτές της Koenigsegg όχι τώρα, ούτε χθες αλλά από την γέννησή της οπότε πως μπορεί ξεπεραστεί το εκλεκτό; Η σουηδική εταιρία το πράττει με τις «Regera Ghost» και «Regera d’Elegance».

Οι δύο βασίλισσες θα παρουσιαστούν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και είναι δεδομένο πως θα τραβήξουν την προσοχή όλων αφού είναι α) Koenigsegg, β) Regera, και γ) ταχύτατες. Το πακέτο «Ghost» διαφοροποιεί την Regera αεροδυναμικά λόγω των αεροτομών τόσο  εμπρός όσο και πίσω.

Πορτοκαλί-μαύρο δέρμα στο εσωτερικό με λεπτομέρειες από γυαλισμένο αλουμίνιο και στην κεντρική κονσόλα ανθρακόνημα. Η «Regera d’Elegance» δεν έχει φαντασμαγορικά αεροδυναμικά βοηθήματα αλλά ένα μοναδικής ομορφιάς μπλε-πράσινο χρώμα. Κοινό στοιχείο οι τροχοί «Tresex» από ανθρακόνημα και ο  γνωστός 5λιτρος twin-turbo V8 απόδοσης που τροφοδοτεί το πολύπλοκο σύστημα «Direct Drive» με 1.479 ίππους δύναμη προσφέροντας επιτάχυνση 0-400 σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα και ρεπρίζ 150-250 χλμ./ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα. Πάντως παρέα με τις βασίλισσες θα εκτεθεί και ο παππούς τους, μια CCX. Υπόψη συνολικά υπάρχουν 80 βασίλισσες σε όλον τον κόσμο.