Πέντε τρελά Land Rover Defender

Κοινοποίησε το άρθρο

Αν νομίζατε πως το επετειακό Land Rover Defender των 400 ίππων και £150.000  είναι ότι πιο τρελό υπάρχει γελαστήκατε. Ιδού πέντε Defender  που υπερέχουν σε τρέλα.

Το Land Rover Defender rally car Μια βελτιωμένη έκδοση της Bowler που στήθηκε για να συμμετάσχει σε αγώνες φορώντας τον V6 της Jaguar F-Type απόδοσης 440 ίππων.

Το Qt Wildcat Οι αντιπρόσωποι ανταλλακτικών για αυτοκίνητα εκτός δρόμου πήραν δύο Dakar τύπου Defender από την Bowler κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους.

Το Kahn Flying Huntsman 6x6 Pick-up Η Kahn Design έδωσε στον κόσμο τον Flying Huntsman ή ιπτάμενο κυνηγό , ένα pick-up 6Χ6 ως την βρετανική απάντηση στο γερμανικό Mercedes-AMG G63 6×6. Το Kahn (ξανά) 6x6 cabrio και αφού έγινε όλη η δουλεία μετατροπής γιατί να μην αφαιρέσουν και την οροφή ώστε να γίνει cabrio.

Το αμφίβιο  «Floating Ninety» Defender Σίγουρα το πιο τρελό από όλα, άγριο και πολύ macho, «Floating Ninety» μοιάζει με ένα εντυπωσιακό τέρας που κυκλοφορεί στην λίμνη του Λοχ Νες.