Τα πιο απίστευτα πρωτότυπα αυτοκίνητα του 2020-2021

Κοινοποίησε το άρθρο

Τα πρωτότυπα αυτοκίνητα αποτελούν κίνδυνο για τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Στην τελική, στο NetBet καζινο πιστεύουμε ότι είναι ωραίο να έχουμε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται φανταστικό και εκπληκτικό, αλλά πρέπει να το υποστηρίζει στο δρόμο.

Μερικά αυτοκίνητα είναι σε θέση να το κάνουν αυτό, αλλά άλλα έχουν κακούς κινητήρες ή άλλα ζητήματα. Επίσης, πολλά αυτοκίνητα αλλάζουν από το βασικό σχεδιασμό στο τελικό προϊόν και όχι πάντα προς το καλύτερο.

DS X E-Tense

Ενώ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, μια νέα έκδοση του DS X E-Tense παρουσιάστηκε το 2020, εξομαλύνοντας μέρος του μοναδικού του στυλ. Ξεχωρίζει για τη διαμόρφωση τριών θέσεων με το ανοιχτό κάθισμα οδηγού και το κλειστό των επιβατών.

Μοιάζει περισσότερο με σκάφη Star Wars παρά για αυτοκίνητο, αλλά η DS επιμένει ότι αυτός είναι ο τύπος οχήματος που θα είναι παντού τη δεκαετία του 2030.

Citroen 19-19

Με χρονοδιάγραμμα για την 100ή επέτειο της Citroen, το 19-19 μοιάζει με ένα από τα παιχνίδια κονσόλας, αλλά διαθέτει μια εξαιρετική μπαταρία 100 kWh με 456 ίππους, ροπή 590 λίβρες και σχεδόν 500 mph.

 

Audi AI-Trail Quattro

Το off-roader του μέλλοντος. Το Audi AI-Trail Quattro πατάει υπέροχα στο ήδη καταπληκτικό 4X4. Ένα μπόνους είναι ότι συνοδεύεται από επιπλέον μπαταρίες για να διασφαλίσει ότι ο οδηγός δεν θα παρασυρθεί σε ερημιές.

Lamborghini Terzo Millennio

Ενώ οι λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές, ο ηλεκτρικός κινητήρας πρέπει να παράγει πάνω από 600 ίππους. Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η λειτουργία «Αυτοθεραπείας» που χρησιμοποιεί εξειδικευμένους αισθητήρες για την πραγματική θεραπεία μικρών ζημιών. Αυτό από μόνο του είναι τεράστια καινοτομία για τη βιομηχανία.

Bugatti Bolide

Η Bugatti έχει διακριθεί σε εξαιρετικές ιδέες, αλλά το Bolide είναι το κάτι άλλο. Είναι ωραίο να έχουμε ένα κομψό supercar που μπορεί να επιταχύνει από μηδέν έως 60 σε 2,7 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 300 mph χάρη στον κινητήρα 825L των 1825hp.

Mercedes Vision EQ Silver Arrow

Η Mercedes Vision EQ Silver Arrow είναι εκπληκτική στο πώς τρέχει στο δρόμο σαν να εκτοξεύθηκε από ένα τόξο υψηλής ισχύος. Με μια ρετρό απήχηση και επίσης ένα εκπληκτικό φουτουριστικό όραμα, η Arrow χτυπά επιτέλους το δρόμο και οι κριτικές είναι εξαιρετικές. Ο πλήρως φορτισμένος ηλεκτροκινητήρας 750 ίππων μπορεί να φτάσει 248 μίλια και από μηδέν έως 60 σε 2,8 δευτερόλεπτα.

Mercedes-Benz Vision AVTR

Το όνομα αυτού του αυτοκινήτου είναι προφανές αφού εμπνεύστηκε από την επιτυχημένη ταινία Avatar. Μοιάζει βγαλμένο κατευθείαν από την ταινία, από το μοναδικό του χρώμα μέχρι τις φουτουριστικές καμπύλες που επικαλείται έναν εξωγήινο πλανήτη. Αυτοί οι τεράστιοι τροχοί και ο φωτισμός νέον θα το κάνουν να αναστενάζει τους δρόμους.

 

Toyota LQ

Κάθε εταιρεία αυτοκινήτων προσπαθεί να αποκτήσει μια πραγματικά τεχνητή εμπειρία. Το Toyota LQ είναι το πιο κοντινό με το ψευδώνυμο Yui. Όχι μόνο ανταποκρίνεται στον οδηγό, αλλά έχει τη δυνατότητα να «μάθει» από τις ιδιοτροπίες και τις προτιμήσεις του και να προσαρμόσει την εμπειρία σε αυτόν.