Η LIQUI MOLY η πιο δημοφιλής επωνυμία λαδιών στη Γερμανία

Κοινοποίησε το άρθρο

Τέσσερις έρευνες, τέσσερις τίτλοι, μία σειρά: η LIQUI MOLY είναι η πιο δημοφιλής επωνυμία λαδιών στη Γερμανία. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι αναγνώστες τεσσάρων μεγάλων γερμανικών περιοδικών αυτοκινήτου, όταν ερωτήθηκαν, επέλεξαν τη LIQUI MOLY ως την καλύτερη μάρκα λαδιών.

 

Η LIQUI MOLY η πιο δημοφιλής επωνυμία λαδιών στη Γερμανία

«Όταν το 2011 κατακτήσαμε τις δύο πρώτες θέσεις, δεν περιμέναμε ότι θα ανακηρυσσόμασταν συνεχόμενα νικητές και τις επόμενες χρονιές», δήλωσε ο Ernst Prost, διευθύνων σύμβουλος της LIQUI MOLY.

Από τότε που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της πριν από επτά χρόνια, η επιχείρηση λιπαντικών έχει ανέβει ως τώρα 26 φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Την ίδια επιτυχία σημείωσε σε έντυπα που απευθύνονται σε εξειδικευμένο κοινό. Εκεί, κέρδισε και πάλι σε πολλές ψηφοφορίες αναγνωστών. Σε αυτό το διάστημα, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 30 τίτλους. «Οι οδηγοί αυτοκινήτων και οι επαγγελματίες δεν μας θεωρούν διάττοντες αστέρες, καθώς μας ανεβάζουν σταθερά στην κορυφή της λίστας», τόνισε ο Ernst Prost. Για εκείνον, οι ετήσιες ψηφοφορίες των αναγνωστών αντικατοπτρίζουν μια σημαντική τάση.

Κάθε χρόνο, τέσσερα από τα κορυφαία περιοδικά αυτοκινήτου ρωτούν τους αναγνώστες τους για τα καλύτερα, κατά τη γνώμη τους, αυτοκίνητα και προϊόντα σχετικά με το αυτοκίνητο. Το «Auto Motor und Sport», το δεύτερο μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στη Γερμανία με αριθμό αναγνωστών που αγγίζει τα 2,8 εκατομμύρια, έκανε την αρχή. Όταν ερωτήθηκαν για τις καλύτερες μάρκες, οι αναγνώστες αποφάνθηκαν στην κατηγορία των λιπαντικών με μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της LIQUI MOLY – και αυτό συμβαίνει αδιαλείπτως από το 2011. Στην κατηγορία των προϊόντων φροντίδας, η LIQUI MOLY κέρδισε τη δεύτερη θέση. Το αποτέλεσμα του «Auto-Zeitung» ήταν αντίστοιχο: πρώτη θέση στην κατηγορία των λιπαντικών και δεύτερη στα προϊόντα φροντίδας για έβδομο συναπτό έτος.

Έπειτα, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του μεγαλύτερου περιοδικού της Γερμανίας για τους λάτρεις του αυτοκινήτου: 3,4 εκατομμύρια αναγνώστες του «Auto Bild» κλήθηκαν να επιλέξουν «τις καλύτερες μάρκες σε όλες τις κατηγορίες». Για έκτη συνεχόμενη φορά εξέλεξαν τη LIQUI MOLY στην πρώτη θέση στην κατηγορία των «καλών λιπαντικών για το αυτοκίνητο».

Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε με το «Motor Klassik». Οι αναγνώστες του εντύπου ειδικού ενδιαφέροντος ανέδειξαν και πάλι τη LIQUI MOLY χαρίζοντάς της τον τίτλο «best brand» στην κατηγορία των λιπαντικών. Και αυτό, επίσης αδιαλείπτως από το 2012.

«Η εμπιστοσύνη περίπου οκτώ εκατομμυρίων αναγνωστών δεν είναι κάτι το τυχαίο, ιδίως όταν διαρκεί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι η ανταμοιβή για τη σκληρή και συνεπή εργασία», δήλωσε ο Ernst Prost. Εδώ περιλαμβάνεται επίσης η ευρύτερη αναγνώριση του brand. «Οι χορηγίες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι για μας κάτι το αυτονόητο. Επεκτεινόμαστε ακόμη περισσότερο και συμμετέχουμε επίσης σε χειμερινές αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς βεληνεκούς, έτσι ώστε το brand μας να έχει διεθνή αναγνωρισιμότητα όλο το χρόνο.» Το Μάιο, η LIQUI MOLY θα διαφημιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία και τη Γαλλία.

Ο Ernst Prost δηλώνει: «Θέλουμε να παραμείνουμε το νούμερο ένα και στο μέλλον. Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών εντείνουν σημαντικά το ενδιαφέρον και σε άλλες αγορές και αποτελούν βασικό εφόδιο στην πορεία μας να γίνουμε ένα παγκόσμιο brand.»