Η Koenigsegg αποκαλύπτει την Agera RS «Gryphon»

Κοινοποίησε το άρθρο

Κυρίες και κύριοι σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για τους φίλους του αυτοκινήτου καθώς  βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε δύο νέες Koenigsegg.

Η Koenigsegg αποκαλύπτει την Agera RS «Gryphon» 

Πρώτη και πιο σημαντική η  νέα Koenigsegg Agera RS «Gryphon» μια πολύ ειδική έκδοση της ήδη πολύ ιδιαίτερης Agera RS καθώς ο διπλά υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας της αποδίδει 1.360 ίππους με την ζυγαριά να δείχνει μόλις 1395 κιλά. Εκτός της ιπποδύναμης η «Gryphon» έχει λεπτομέρειες οι οποίες θα συζητηθούν, όπως ανθρακονήματα με το τελείωμα να είναι χρυσός 24 καράτ, γυαλισμένα ανθρακονήματα στο εσωτερικό με δέρμα alcantara, ανοδιωμένο αλουμίνιο και κεντημένο με χρυσά γράμματα το όνομα «Gryphon» στο ταμπλό. Για τους ραλιάριδες υπάρχει ακόμα και αγωνιστικό κράνος από ανθρακονήματα με χρυσή διακόσμηση.

Η Koenigsegg αποκαλύπτει την Agera RS «Gryphon»

Αναβαθμίζεται η  Regera η οποία φοράει ναι μεν τον 5λιτρο V8 όπως η  Agera RS αλλά διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες και το σύστημα της  Koenigsegg  «Direct Drive» μέσω του οποίου στέλνει τους συνολικά 1479 ίππους στους πίσω τροχούς  και δύναται να τερματίσει το ταχύμετρο στα 400 χλμ./ώρα

{gallery}kosmos/koenigsegg/agera_rs{/gallery}