Lewis Hamilton: H Mercedes είναι καλύτερη από την Ferrari

Κοινοποίησε το άρθρο

Ως επαγγελματίας πρέπει να παινεύεις την δουλειά σου αλλά και τα εργαλεία που χρησιμοποιείς, δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να κατηγορείς τα εργαλεία του άλλου γιατί ίσως τα φέρει μια ημέρα έτσι η ζωή ώστε να τα χρησιμοποιήσεις εσύ.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton αφού οδήγησε το Project One ως την πίστα όπου και παρουσιάστηκε δήλωσε βγαίνοντας από το αυτοκίνητο πως «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην έκθεση Φρανκφούρτης. Αν και βοήθησα στην εξέλιξη του Project One είναι η πρώτη φορά που το βάζω μπρος και που το οδηγώ. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν μπορούσα να αποκτήσω το πρώτο που θα κατασκευαστεί. Αγαπάω τα αυτοκίνητα. Εδώ και πολύ καιρό απορούσα γιατί η Mercedes δεν κατασκευάζει ένα πραγματικό αυτοκίνητο.

Γιατί μπορεί η Ferrari και όχι εμείς; Αφού φτιάχνουμε καλύτερα αυτοκίνητα από αυτούς. Γιατί δεν φτιάχνετε ένα αυτοκίνητο που θα εκτοξεύσει την εταιρεία στην στρατόσφαιρα; Το λέω εδώ και δέκα χρόνια». Η ερώτηση παραμένει αν στο μέλλον αλλάξει ομάδα και ερωτηθεί αν κατασκευάζει η Ferrari ή η Mercedes καλύτερα αυτοκίνητα τι θα απαντήσει;