Αλλαγές ουσίας για το Subaru BRZ!

Κοινοποίησε το άρθρο

Μετά την προ ολίγο καιρό ανανέωση του Toyota GT86, έφτασε η ώρα και για το δίδυμο «αδελφάκι» του, το Subaru BRZ, να μας αποκαλυφθεί στην ανανεωμένη του γενιά, προσφέροντας λίγο παραπάνω δύναμη, αλλαγμένη ανάρτηση, αλλά και πιο επιθετική εμφάνιση.

Αρχικά, όπως ακριβώς συνέβη με το ανανεωμένο GT86, έτσι και το BRZ έρχεται με έναν βελτιωμένο boxer 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, με νέες βαλβίδες, εκκεντροφόρους και κυλινδροκεφαλές, μαζί με νέα εισαγωγή και εξαγωγή.

Η ισχύς του έχει ανέβει από τα 200 στα 205 άλογα και η ροπή του στα 211 Nm, ενώ κοντύτερη είναι η κλιμάκωση του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου, προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις.

BRZ2

Στιλιστικά, στο αμάξωμα ξεχωρίζει ο νέος και πιο επιθετικός προφυλακτήρας, που συνδυάζεται με επανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα. Νέας σχεδίασης είναι οι ζάντες 17 ιντσών, ενώ στο πλάι έχουν προστεθεί δύο μικρά πτερύγια μπροστά από τους καθρέπτες.

Η Subaru δεν αφήνει απείραχτη και την ανάρτηση, με νέα ελατήρια και αμορτισέρ, μαζί με μεγαλύτερη αντιστρεπτική πίσω, ενώ έχουν ενισχυθεί επιπλέον σημεία του πλαισίου και έχει αλλάξει προς το πιο σπορ, η παρεμβατικότητα του ESP.

Για αυτούς που θέλουν περισσότερα, υπάρχει το νέο πακέτο Performance με Brembo φρένα, αμορτισέρ SACHS Performance και μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Στο εσωτερικό τέλος, συναντούμε νέα οθόνη για το σύστημα πολυμέσων, πιο σπορ τιμόνι, αλλά και αλλαγμένες επενδύσεις.

BRZ3

 

πηγή:auto2day