Arrera Automobili : To hypercar που έρχεται από την Αλβανία

Κοινοποίησε το άρθρο
arrera automobili

Arrera Automobili : To hypercar που έρχεται από την Αλβανία.

Η εταιρεία δεν σταματά να ονειρεύεται το πρώτο αλβανικό supercar και στοχεύει ακόμη και σε hypercars.

Για τον δημιουργό, Qendrim Thaqi, αυτό το όνειρο είναι να δημιουργήσει το πρώτο αλβανικό supercar . Παρουσιάσαμε το έργο του στο παρελθόν, το Illyrian Pure Sport , αλλά φαίνεται ότι ο Thaqi και η εταιρεία του, Arrera Automobili, έπρεπε να ακυρώσουν αυτό το έργο για την ώρα… για κάτι μεγαλύτερο.

Παρουσίασε, το SD+ με τις πρώτες εικόνες του αλβανικού hypercar, μαζί με πλήρεις λεπτομέρειες του ισχυρού κινητήρα. Αλλά πρώτα, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες.

arrera automobiliΠρώτα απ ‘όλα, ας συζητήσουμε το κινητήριο σύνολο. Αποκλειστικά φτιαγμένο από τον Wolfgang Kizler για την εταιρεία, το hypercar τροφοδοτείται από έναν κινητήρα V8 7,0 λίτρων με έμβολα 90 μοιρών. Η ισχύς αγγίζει τα 1.800 hp και 1.500 Nm ροπής με κανονικό καύσιμο, σε ένα αμάξωμα συνολικού βάρους 1.230 κιλών. Η Arrera δηλώνουν ότι είναι βέβαιοι ότι θα σπάσουν το ρεκόρ ως το ταχύτερο hypercar στον πλανήτη.

Όσον αφορά το σχεδιασμό , ο Thaqi, ο οποίος σχεδίασε το Illyrian Pure Sport, σχεδίασε επίσης το SD + που είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.

Λέγεται ότι είναι εμπνευσμένος από τη Φόρμουλα 1 , ειδικά από τα aero bits του αυτοκινήτου. Κάθε μέρος του εξωτερικού του αυτοκινήτου έχει λειτουργία, κυρίως για αεροδυναμική απόδοση.

arrera automobili

Το Arrera SD + έχει επίσης μια ενδιαφέρουσα ονοματολογία. Το S σημαίνει Skanderbeg, ο οποίος είναι Αλβανός στρατιωτικός διοικητής.

D σημαίνει τον αριθμό 500 (λατινικοί αριθμοί) που θα αντιπροσωπεύουν 500 χιλιόμετρα την ώρα (310,6 μίλια ανά ώρα) το σύμβολο συν (+) σημαίνει ότι θα μπορεί να υπερβαίνει την αναφερόμενη ταχύτητα.

Ο Arrera είπε ότι το SD + θα αποκαλυφθεί πλήρως το επόμενο έτος. Μέχρι τότε, ας περιμένουμε εάν όλοι οι αναφερόμενοι αριθμοί ισχύουν για το πρώτο αλβανικό hypercar…