Sybilla Luxury Sedan, νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο του Giugiaro

Κοινοποίησε το άρθρο

Το πολυτελές πρωτότυπο του Giugiaro είναι concept με στυλ και όραμα όπως θα το περίμενε κανείς από την GFG. Το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο θα παρουσιαστεί φυσικά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και αξίζει ξεχωριστή μνεία γιατί πέρα από σχέδιο του Fabrizio Giugiaro, η Sybilla Luxury Sedan Concept θέλει να συνδυάσει την άνεση ενός SUV με την πολυτέλεια ενός sedan και την δυναμική όψη ενός sports car.

Οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν, μένει να φανεί και στην πράξη αν αυτός ο συνδυασμός  είναι εφικτός. Η Sybilla έρχεται για να γιορτάσει την επέτειο των 80 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας και με πέντε μέτρα μήκος και 1.48 ύψος σίγουρα επιβάλλεται στον χώρο. Αυτό όμως που πραγματικά ξεχωρίζει σε αυτήν είναι η Envision, που ισχυρίζεται πως της ανήκει η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενέργειας του κόσμου «Energy Internet of Things» (IoT) η EnOS με 100 gigawatt που επιπλέον είναι η δεύτερη σε μέγεθος εταιρία κατασκευής ανεμογεννητριών στην Κίνα.

Η Sybilla προέρχεται από την λατινική μυθολογία και χαρακτηριστικό της ήταν η  ικανότητά της να δίνει απαντήσεις και να προβλέπει το μέλλον. Από την άλλη ναι πιο συμβατή θεωρία είναι πως πήρε το όνομα της από την μητέρα του Giorgetto, την Maria Sibilla.