Tα αυθεντικά αξεσουάρ για όλα τα νέα μοντέλα της Mercedes-Benz είναι πλέον on-line

Κοινοποίησε το άρθρο

Tώρα, και τα αυθεντικά αξεσουάρ για τα νέα μοντέλα της Mercedes-Benz είναι on-line!

Με τον νέο, φιλικό σχεδιασμό του νέου εργαλείου διαμόρφωσης (configurator) αξεσουάρ, ο πελάτης ενημερώνεται ακόμα πληρέστερα για την ευρεία γκάμα πρόσθετου εξοπλισμού που προσφέρει η μάρκα, ενώ μπορεί να ανακαλύπτει εύκολα τα ιδανικά γνήσια αξεσουάρ Mercedes-Benz για το όχημά του. Επιπλέον, μπορεί να βρει τις προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης και να ελέγξει τη συμβατότητά τους συμπληρώνοντας τον αριθμό πλαισίου του οχήματός του, να ενημερωθεί για τυχόν περιορισμούς στην τοποθέτησή τους ή να εκτυπώσει το φυλλάδιο των αξεσουάρ.

Το νέο, βελτιωμένο περιβάλλον του site προσφέρει εύκολο χειρισμό πλοήγησης ενώ είναι συμβατό με συσκευές desktop, laptop, tablet και smartphone για να βρίσκουν όλοι οι πελάτες Μercedes-Benz αυτό που ζητούν, όποτε το θελήσουν.

O νέος διαμορφωτης αξεσουάρ για τα επιβατηγά οχήματα της Mercedes-Benz “Accessories Configurator” είναι πλέον διαθέσιμος μέσω του site της Mercedes-Benz Ελλάς επιλέγοντας: Υπηρεσίες & Αξεσουάρ à Γνήσια Αξεσουάρ à Accessories Configurator ή απευθείας στο link: http://mb4.me/accessories