Η εταιρία Motostuff την ανάληψη αντιπροσωπείας της Royal Enfield

Κοινοποίησε το άρθρο

Η εταιρία Motostuff βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ανάληψη μίας ακόμη αντιπροσωπείας, αυτή της Royal Enfield. Οι μοτοσυκλέτες της Royal Enfield θα εισάγονται και θα διανέμονται πλέον από την Motostuff, αντιπρόσωπο επίσης των Polaris και Arctic Cat, Lambretta, Askoll, κ.α.

Για την Royal Enfield

Με μακρά δίτροχη ιστορία και παράδοση που μετρά σχεδόν 117 χρόνια και έτος ίδρυσης το 1890, η Royal Enfield, μέλος του ινδικού κολοσσού EICHER Group, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών παγκοσμίως, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις μοτοσυκλετών ανά έτος. Με τις δημοφιλείς Classic 350 και 500 στην γκάμα της, την σπορ Continental GT και τη νέα Interceptor με νέο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών εκατοστών, η Royal Enfield υπόσχεται αυθεντική ρετρό αισθητική αλλά και ποιότητα και αξιοπιστία, σύμφωνη με το “Made like a Gun” motto της. Η πρόσφατη προσθήκη του νέου Himalayan στην γκάμα διευρύνει τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών Royal Enfield.

Για την Motostuff

Η εταιρία Motostuff, έχει διαγράψει μία πολύ σημαντική εμπορική πορεία στο πέρασμα του χρόνου στον τομέα των ATV με την αποκλειστική αντιπροσώπευση των Polaris και Artic Cat σε όλη την Ελλάδα, έχοντας αναλάβει επίσης την αντιπροσώπευση και των Lambretta, Linhai και Askoll! Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Κερατέα απ’ όπου θα γίνεται αρχικά η διανομή, σε δίκτυο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

MUVUS A.E.
Λ. Αθηνών – Σουνίου, Πέτα Κερατέας, Τ.Κ. 19001
Τηλ. 2299069930
Fax: 2299069930
Email: info@motostuff.gr,