Honda SH Mode 125 : Η νεανική έκδοση των SH

Κοινοποίησε το άρθρο
Honda SH Mode 125

Honda SH Mode 125 : Η νεανική έκδοση των SH . Για το 2021 υπάρχει ένα νέο SH Mode 125, που σχεδιάστηκε για να αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες, επιθυμίες και προσδοκίες ενός συνεχώς αυξανόμενου target group νεαρών αναβατών Honda.

 

Η αισθητική αναβάθμιση για το 2021 μεταμορφώνει το Honda SH Mode 125 σε ένα ακόμα πιο ελκυστικό και επιθυμητό σκούτερ, με χαρακτηριστικό προβολέα LED που ενισχύει το κύρος του στο δρόμο.

Το επίπεδο πάτωμα – σήμα κατατεθέν του SH έχει επεκταθεί προς τα εμπρός κατά 10mm, βελτιώνοντας το χώρο για τα πόδια. Το ύψος της σέλας παραμένει εύκολα διαχειρίσιμο στα  765mm.

Διάβασε και αυτό:

Το Honda PCX125 εξελίσσεται και ανανεώνεται στιλιστικά

Υπάρχει επίσης ένα ντουλαπάκι στην αριστερή πλευρά, που φιλοξενεί μία θύρα USB Type-A για τη φόρτιση ενός smartphone.

Η χωρητικότητα κάτω από τη σέλα έχει αυξηθεί κατά 0,5 λίτρα, στα 18,5L, και περιλαμβάνει άγκιστρα αποσκευών για ασφαλή μεταφορά των φορτίων.

Ένα Smart Key είναι νέο στοιχείο εξοπλισμού για το Honda SH Mode 125.

Παραμένοντας στην τσέπη του οδηγού, μπορεί να ελέγχει τον κεντρικό διακόπτη και την κλειδαριά της σέλας, αναβαθμίζοντας το επίπεδο άνεσης στους έντονους ρυθμούς ζωής της πόλης.

Ο ευανάγνωστος πίνακας οργάνων απεικονίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες.

Το κεντρικό, αναλογικό ταχύμετρο, περιστοιχίζεται από το δείκτη του συστήματος Idling Stop και τις προειδοποιητικές λυχνίες των φλας.

Ο δείκτης στάθμης καυσίμου είναι τοποθετημένος στο κέντρο ενώ ο ολικός και μερικός χιλιομετρητής και το ρολόι φιλοξενούνται στην κεντρική οθόνη LCD μαζί με τα μπουτόν ελέγχου.

Ο νέος τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας (SOHC) με έναν επικεφαλή εκκεντροφόρο και τεχνολογία eSP+ (enhanced Smart Power Plus) του SH Mode 125 αποδίδει 11,4 Ps (8.4kW) στις 8.500 σαλ., με μέγιστη ροπή 12,1Nm στις 5.000 σαλ.

Honda SH Mode 125

Στόχος εξέλιξης ήταν η βελτίωση των χαρακτηριστικών της προηγούμενης σχεδίασης και η δημιουργία ενός  κινητήρα με ισορροπημένη, ωφέλιμη καμπύλη ισχύος – προσφέροντας επίπεδη, γραμμική ροπή από τις χαμηλές στροφές – ιδανική για αστικά περιβάλλοντα και αναβάτες κάθε εμπειρίας.

Χάρη στη βελτιωμένη κατανάλωση του κινητήρα που φτάνει περίπου τα 50km/l, (WMTC mode), τα νέα ελαστικά και το ρεζερβουάρ των 5,5L λίτρων, η αυτονομία που επιτυγχάνεται είναι περίπου 275km.