Έτοιμο προς παραγγελία το Polestar 1 αλλά για λίγους

Κοινοποίησε το άρθρο

Το υβριδικό  coupe με τις εκπληκτικές επιδόσεις είναι έτοιμο για παραγγελιά και πώληση. Η Polestar της Volvo ανακοίνωσε επισήμως την διάθεση του πρώτου ηλεκτροκίνητου της εταιρίας  του οποίου η αγορά μπορεί να κατοχυρωθεί  με μόλις 2500€ προκαταβολή.

Διαβάστε ακόμη:

Το εργοστάσιο της Polestar στη Κίνα με αριθμούς

Υπ’όψη το ποσό επιστρέφεται σε περίπτωση που κάποιος αλλάξει την γνώμη του. Το Polestar 1 διαθέτει έναν δίλιτρο 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα εμπρός και δύο ηλεκτροκινητήρες πίσω συνολικής απόδοσης 591 ίππων,  ροπή 1060 Nm, επιτάχυνση 0-100 περίπου 3 δευτερόλεπτα και υπόσχεται 150 χιλιόμετρα αυτονομία με μια φόρτιση αν κινηθεί αποκλειστικά με ρεύμα.  Το νούμερο ένα της Polestar έχει μεγάλα φρένα,  Ohlins αναρτήσεις, αρκετό ανθρακόνημα και πλατφόρμα-αρχιτεκτονική του Volvo S90.

Η παραγωγή των 500 συνολικά  Polestar θα διατεθεί σε 18 συγκεκριμένες χώρες: Αγγλία, Κίνα, Η.Π.Α., Σουηδία, Γερμανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Δανία, Φιλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Πολωνία, Αυστρία, Ελβετία,  Βέλγιο και Καναδάς. Η Ελλάδα; Που είναι η Ελλάδα οέο;  Πάντως υπάρχουν ήδη 7000 ενδιαφερόμενοι οπότε θα περιμένουμε μάλλον  το Polestar 2