Η Nissan συνεργάζεται με την Blink Charging Hellas

Κοινοποίησε το άρθρο

Με την συνεργασία αυτή, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στοχεύει στην διεύρυνση των επιλογών για λύσεις φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων της, τόσο σε επίπεδο αντιπροσώπων, όσο και πελατών.

 

Στο πλαίσιο της πρόσφατης εκδήλωσης της Blink Charging Hellas, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με την  υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας με την Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, στον τομέα της παροχής λύσεων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρίας  και  η προβολή της  ανάπτυξης του Πανελλαδικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η Blink Charging Co. (NASDAQ: BLNK, BLNKW) είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων κι υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Κατέχει και λειτουργεί δίκτυα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ενώ παράλληλα προσφέρει συνδεσιμότητα με τη Blink International, μια cloud-based πλατφόρμα η οποία λειτουργεί, παρακολουθεί και διαχειρίζεται το δίκτυο σταθμών φόρτισης Blink κι ενημερώνεται με όλα τα σχετικά δεδομένα.

Η Blink παρέχει διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζοντας και προσαρμόζοντας κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και της εκάστοτε τοποθεσίας.

Η Nissan είναι πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία και στην ηλεκτροκίνηση, έχοντας πολύ νωρίς αντιληφθεί τα πλεονεκτήματά της. Για την Nissan, η ηλεκτροκίνηση είναι το αποτέλεσμα της έρευνας και ανάπτυξης ηλεκτροκίνητων οχημάτων για περισσότερα από 70 χρόνια, καθώς και για πάνω από 25 έτη στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών.

Από το 2010, με την πρώτη γενιά του Nissan LEAF, του αμιγούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής, η Nissan συνεχίζει να επενδύει στην βιώσιμη κινητικότητα, τόσο με τη δεύτερη γενιά του μοντέλου αλλά και με τα επαγγελματικά οχήματα e-NV200 & e-Evalia, όσο και με οχήματα υψηλότερων επιδόσεων, όπως το προσφάτως αποκαλυφθέν ηλεκτρικό coupe crossover Nissan Ariya.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-Evalia που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση για την Ηλεκτροκίνηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες στο https://www.nissan.gr/vehicles/electric-vehicles.html