LION Hellas Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες After Sales με προνόμια

Κοινοποίησε το άρθρο

Στη LION Hellas Θεσσαλονίκης έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μια δυναμική σχέση εμπιστοσύνης με τους κατόχους Renault. Μια σχέση που δεν τελειώνει με την αγορά του αυτοκινήτου, στην πραγματικότητα, τότε αρχίζει!


Πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας, επιθυμούν να απολαμβάνετε υπηρεσίες After Sales υψηλού επιπέδου στις πιο ανταγωνιστικές και διαφανείς τιμές.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της LION Hellas Θεσσαλονίκης εκπαιδεύεται και ενημερώνεται καθημερινά για κάθε προϊοντική αλλαγή, και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Δέσμευσή της LION Hellas Θεσσαλονίκης, είναι να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή θετική εμπειρία με θερμή υποδοχή, κατανόηση των αναγκών σας και παροχή έμπειρων συμβουλών και τεχνικής εξυπηρέτησης, ώστε να απολαμβάνετε την οδήγηση του αυτοκινήτου σας, Renault ή Dacia, ξέγνοιαστα και με ασφάλεια για πολλά χρόνια.

Όλοι οι άνθρωποι της LION Hellas Θεσσαλονίκης, γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια. Γι’ αυτό και η LION HELLAS Θεσσαλονίκης αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα του, καθώς σας εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο ποιοτικής εξυπηρέτησης. Με προτεραιότητα στην ασφάλειά σας, σεβασμό στις ανάγκες σας αλλά και μέριμνα για το συμφέρον σας με ξεκάθαρη και διαφανή τιμολογιακή πολιτική, φροντίζουν ώστε να απολαμβάνετε την οδήγηση του Renault σας, ξένοιαστα και οικονομικά.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ-ΠΑΡΟΧΕΣ LION Hellas Θεσσαλονίκης

ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΕΞΙ(6) ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΑΚΙ ΑΝΩ

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Καλέστε για να κλείσετε το ραντεβού σας! 2310-492.500-9

και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις After Sales υπηρεσίες
της Lion Hellas εδώ