Πρόγραμμα «SKODA ONE με όφελος από 1.000 € έως και 5.000 €

Κοινοποίησε το άρθρο

H SKODA παρουσιάζει το «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», ένα πρωτοποριακό νέο πρόγραμμα για πιο «καθαρή» αυτοκίνηση. Με το SKODA ONE, η απόκτηση ενός νέου μοντέλου της SKODA, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, γίνεται πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ! Μέσα από το πρόγραμμα παρέχεται σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως τις 5.000 €, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες, πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2.

 

Στο «SKODA ONE – KAΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» συμμετέχουν τα περισσότερα από τα μοντέλα της SKODA, προσφέροντας σημαντικό όφελος ως ακολούθως :

FABIA petrol                 :   όφελος 1.000 €

SCALA petrol                 :   όφελος 1.500 €

OCTAVIA Diesel/CNG   :   όφελος 2.000 €

KAROQ petrol               :   όφελος 3.500 €

KODIAQ petrol              :   όφελος 5.000 €

 

Το πρόγραμμα «SKODA ONE – ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού των παραπάνω μοντέλων και έχει διάρκεια ισχύος έως τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Παράλληλα, μπορεί να συνδυαστεί με το πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «SKODA ONE – FINANCE», το οποίο δίνει τη δυνατότητα απόκτησης οποιουδήποτε μοντέλου SKODA εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της KOSMOCAR-SKODA ή να επισκεφθούν τον ιστότοπο  www.skoda.gr/company/kathari-autokinisi