Τρία βραβεία για την Kia στο διαγωνισμό iF awards 2018

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Kia Motors κατέκτησε τις 3 πρώτες θέσεις στα  βραβεία 2018 «iF design», ενισχύοντας τη φήμη της μάρκας για τον εντυπωσιακό σχεδιασμό των αυτοκινήτων της. Το νέο Kia Stinger fastback sedan με το δυναμικό σχεδιασμό του, το Stonic  το πιο εμπνευσμένο crossover με στυλ SUV και το πιο μικρό κι  ευρύχωρο αυτοκίνητο  πόλης Picanto, διακρίθηκαν στην κατηγορία ‘Product Design’.

Δείτε επίσης: Δοκιμή: Kia Picanto 1.2 GT Line 84ps

Το 2018 είναι η δεύτερη σε συνέχεια χρονιά  κατά την οποία η Kia κερδίζει τρία βραβεία (iF awards) και με το τελευταίο hat-trick  αυξάνει στα 15 το συνολικό αριθμό των βραβείων της.

Το Stinger, που σχεδιάστηκε στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού της Kia στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, συνδυάζει  τον κλασικό σχεδιασμό Gran Turismo με ένα ευρύχωρο και ευχάριστο σχεδιαστικά εσωτερικό.  Εμπνευσμένο από τα μεγάλα tourers της δεκαετίας του ’70, το Stinger διαθέτει κομψές αναλογίες fastback και  πολύ δυναμικές  πλευρικές γραμμές οι οποίες καταλήγουν στο πίσω  μέρος του αμαξώματος δημιουργώντας ένα  πολύ μυώδες σχήμα.

Δείτε επίσης: Οδηγούμε Kia Stonic: To crossover που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει

Σχεδιασμένο επίσης στη Φρανκφούρτη, το Stonic, το πρωτοποριακό κόμπακτ crossover της Kia, προσφέρει εντυπωσιακή και τολμηρή εξωτερική σχεδίαση με περιπετειώδες στυλ SUV. Διαθέτει μοντέρνο εσωτερικό με προηγμένη τεχνολογία και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης  σε συνδυασμό με  μια ευρεία επιλογή συνδυασμού χρωμάτων.

Η τρίτη γενιά του μικρότερου αυτοκινήτου Kia Picanto – Kia επιδεικνύει ένα νεανικό και ευχάριστο χαρακτήρα στην κατηγορία Α. Διαθέτει νέο ξεχωριστό σχεδιασμό και υψηλής ποιότητας καμπίνα τελευταίας τεχνολογίας, με τεράστιες δυνατότητες εξατομίκευσης. Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του, ο έξυπνος σχεδιασμός του Picanto το καθιστά ένα από τα πιο ευρύχωρα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.