Έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2018” : Όλα όσα μπορείς να δεις

Κοινοποίησε το άρθρο

Πολύ καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν, τόσο οργανωτικά όσο και από πλευράς δομής και περιπτέρων, η φετινή Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018. Αυτές τις ημέρες  στο γήπεδο της ξιφασκίας των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Ελληνικού, χτυπάει ο παλμός της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου με αρκετές πρεμιέρες και ειδικές εκδόσεις μοντέλων που ήδη κυκλοφορούν.

Έως 18 Νοεμβρίου

Την έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2018” θα μπορεί κανείς να την επισκεφτεί  έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo.

Η φετινή Αυτοκίνηση είναι αναβαθμισμένη, καθώς έχουν προστεθεί 1500 τ.μ εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες. Σε αυτή έχει προγραμματισθεί η πανελλήνια πρεμιέρα ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού νέων μοντέλων.

Ξεχωριστή θέση στην Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 έχει όπως πάντα το After Market, οι εξοπλισμοί συνεργείων και ό,τι αφορά τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου, τα ανταλλακτικά καθώς και τα αξεσουάρ. Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν και δωρεάν test drive. Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν ημερίδες με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον – Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας, που ενδιαφέρουν το κοινό και τα ΜΜΕ.

Εισιτήριο/Ωράριο

Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 14 ετών). Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι 3 ευρώ. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.