Hyundai BAYON: Η ευχάριστη έκπληξη από την Hyundai

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Hyundai BAYON είναι ένα ολοκαίνουριο Crossover σχεδιασμένο ειδικά για την Ευρώπη. Διαθέτει compact εξωτερικό, ευρύχωρο εσωτερικό και μια μεγάλη λίστα έξυπνων χαρακτηριστικών ασφάλειας και συνδεσιμότητας που το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του προσφέροντας στο ευρύ κοινό μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Το φορτηγό των Metallica…It’s Electric (video)

To διάσημο συγκρότημα Metallica ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, για την οποία θα χρησιμοποιήσει οχήματα της IVECO     Οι Metallica δεν χρειάζονται συστάσεις. Ιδρύθηκαν στο...

Η FORD Mustang Mach-E γιορτάζει στο Golden Hall

Οι επισκέπτες του stage της FORD στο Golden Hall έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ηλεκτρική Mustang Mach-E, να πάρουν δώρα αλλά...

RENAULT Clio 1.0 Sce 65: Η φθηνότερη έκδοση του νέου μοντέλου – Τιμές

Μια νέα, πιο προσιτή έκδοση, με αρχική τιμή που δεν ξεπερνά τα 17.000 ευρώ προστέθηκε στην οικογένεια του νέου RENAULT Clio     Χωρίς αμφιβολία, το RENAULT...

Το BAYON είναι η τελευταία σχεδιαστική έκφραση της Hyundai, που ξεχωρίζει για τις εντυπωσιακές αναλογίες και ισχυρά αισθητικά χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, διαθέτει τη σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai, που ορίζεται από την αρμονία μεταξύ αναλογιών, αρχιτεκτονικής, στυλ και τεχνολογίας συνδυάζοντας συναισθηματικές αξίες με καινοτόμες λύσεις.

Στο εμπρός μέρος, η φαρδιά μάσκα ανοίγει προς τα κάτω αποτελώντας μια σταθερή δήλωση. Στο προφίλ, οι τονισμένοι ώμοι παρέχουν μια εμφάνιση που παραπέμπει σε σφήνα. Στο πίσω μέρος, τα φώτα σε σχήμα βέλους υπογραμμίζουν τη δυναμική που έχουν οι κολώνες, που χάρη στην απομακρυσμένη θέση τους δημιουργούν την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου.

Συνολικά, οι ακμές, τα τριγωνικά σχήματα και οι οριζόντιες γραμμές τόσο στο αμάξωμα όσο και στα φώτα τονίζουν το πλάτος και δίνουν στο BAYON μια δυναμική και σύγχρονη εμφάνιση.

Το όνομα του BAYON (BAY-on | Μπέϊ-ον) είναι εμπνευσμένο από την πρωτεύουσα της γαλλικής χώρας των Βάσκων, Bayonne, που αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς στη νοτιοδυτική Γαλλία. Καθώς το BAYON έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς, η εταιρεία αποφάσισε να του δώσει και ευρωπαϊκό όνομα.

Άνεση και ευκολία

Με τα 411 λίτρα του πορτ-μπαγκάζ του το BAYON ξεχωρίζει για τους μεγάλους χώρους αποθήκευσής του, παρά το compact μέγεθός του. Ως εκ τούτου, το BAYON ξεχωρίζει για την άνεση και την πρακτικότητά του. Ένα έξυπνο κάλυμμα πορτ-μπαγκάζ που μπορεί να μετακινηθεί κατά μήκος της πλάτης του πίσω καθίσματος για να καλύψει τις αποσκευές, αποτελεί ένα επιπλέον πλεονέκτημα.

Κορυφαία συνδεσιμότητα και τεχνολογία

Όπως και τα άλλα μοντέλα της  Hyundai, το BAYON προσφέρει  προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας που σπάνια συναντάμε στην κατηγορία του, συμπεριλαμβανομένου του ασύρματου mirroring του τηλεφώνου και της τεχνολογίας Hyundai Bluelink®. Προσφέρει τον καλύτερο στην κατηγορία ψηφιακό πίνακα οργάνων  και  κορυφαία  χαρακτηριστικά infotainment καθώς και ένα premium ηχοσύστημα Bose.

To καλύτερο πακέτο ασφαλείας στην κατηγορία του

To BAYON είναι εξοπλισμένο με τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας Hyundai SmartSense και           ακολουθεί     τα     υψηλότερα     ευρωπαϊκά      πρότυπα      ασφαλείας.     Τα     πιο     σημαντικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν το Έξυπνο Cruise Control (Navigation-based Smart Cruise Control- NSCC), την Έξυπνη Υποβοήθηση Ορίου Ταχύτητας (Intelligent Speed Limit Assist- ISLA) και την Υποβοήθηση Παρακολούθησης Λωρίδας (Lane Following Assist- LFA).

Επιδόσεις και απόδοση

To BAYON προσφέρει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και εξαιρετικά ανταγωνιστική κατάταξη εκπομπών ρύπων CO2 χάρη στην εξελιγμένη γκάμα κινητήρων Kappa. Ο 1.0 T-GDi είναι ένας τρικύλινδρος υπερ-τροφοδοτούμενος κινητήρας με άμεσο ψεκασμό για βέλτιστη απόδοση. Σε συνδυασμό με τη μοναδική 48V υβριδική τεχνολογία της Hyundai και το έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο (iMT), προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και υψηλότερη απόδοση.

Στην κορυφή της γκάμας του το BAYON είναι διαθέσιμο με 48V υβριδικό κινητήρα 1.0 T-GDi και 100 PS ή 120 PS, ο οποίος μπορεί να συνδυάζεται με το ευφυές χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων (6iMT) ή με ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων (7DCT).