Το νέο SUV Ford Edge κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του σε έκδοση ST-Line

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Ford αποκάλυψε το νέο SUV Ford Edge για την Ευρωπαική αγορά – πρόκειται για το πιο προηγμένο τεχνολογικά SUV στην ιστορία της εταιρίας. Το νέο Ford Edge προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού, βασισμένων σε κάμερες και αισθητήρες, που κάνουν τα ταξίδια πιο άνετα, λιγότερο στρεσογόνα και βοηθούν τους οδηγούς να αποφύγουν ή να μετριάσουν της επιπτώσεις μιας σύγκρουσης. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη διατίθενται τα συστήματα Post‑Collision Braking, Evasive Steering Assist, και Adaptive Cruise Control με Stop-and-Go και Lane Centring Assist.

Το νέο Ford Edge λανσάρει επίσης για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μία νέα, ισχυρή και αποδοτική έκδοση του κινητήρα diesel 2.0L EcoBlue της Ford, σε συνδυασμό με νέο, οκτατάχυτο, αυτόματο κιβώτιο για άνεση στο ταξίδι.

Το νέο Ford Edge που παρουσιάστηκε σε σπορ έκδοση ST-Line, υιοθετεί νέα αισθητική μπροστά και πίσω, φαρδιά μάσκα με κυψελοειδή δομή, εντυπωσιακά προστατευτικά και πλαϊνές ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος και στάνταρ ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Το νέο Ford Edge χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες συστημάτων μετάδοσης της Ford για δυναμικές επιδόσεις σε συνδυασμό με οικονομική κατανάλωση και μειωμένες εκπομπές CO2.*

Ο νέος κινητήρας diesel 2.0L EcoBlue bi-turbo της Ford προσφέρει την ισχύ, τη ροπή και τις επιδόσεις ενός κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού με τη βελτιστοποιημένη απόδοση και τις χαμηλές εκπομπές CO2 ενός μικρότερου κινητήρα.

Στους νέους κινητήρες EcoBlue diesel λανσάρεται ένα προηγμένο σύστημα bi-turbo, ενώ διατηρείται η προηγμένη τεχνολογία ψεκασμού καυσίμου και την αρχιτεκτονική χαμηλών τριβών EcoBlue που πληροί τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6.

Το νέο Ford Edge θα προσφέρεται στην Ευρωπαική αγορά σε εκδόσεις Vignale (με ανώτερη ποιότητα), Titanium (έμφαση στην κομψότητα) και Trend (με πλούσιο εξοπλισμό), πέραν του σπορ ST-Line.

Σε όλη τη διαθέσιμη γκάμα, στοιχεία αισθητικής αναβάθμισης περιλαμβάνουν φαρδύτερη εμπρός μάσκα (με μοναδικό φινίρισμα για κάθε μία από τις διαθέσιμες εκδόσεις) και ανανεωμένο εμπρός μέρος – στοιχεία που συνδυάζονται για τη δημιουργία μιας αθλητικής, μοντέρνας εμφάνισης. Το νέο Ford Edge διαθέτει στάνταρ τεχνολογία LED για τους προβολείς, τα φώτα ημέρας και τα πίσω φώτα, ενώ το ανασχεδιασμένο καπό επιτείνει την αίσθηση πλάτους και στιβαρότητας.