Μάθε τώρα τί πραγματικά κρύβει το Seat Leon Cupra R limited edition

Κοινοποίησε το άρθρο

Η νέα περιορισμένη έκδοση Cupra R είναι το πιο δυνατό Seat δρόμου και θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου Φρανκφούρτης.

seat leon cubre r 1

Οι επιλογές είναι 310 ίπποι με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο ή 300 ίπποι με κιβώτιο ταχυτήτων DSG. Πέρα από αυτό νέο σύστημα εξάτμισης, φρένα Brembo, ανθρακόνημα όπως ήταν αναμενόμενο,  δέρμα alcantara στο τιμόνι και τέλος 799 κομμάτια για να δικαιολογηθεί το limited edition.

Το νέο SEAT Leon CUPRA R θα προκαλέσει αναμφισβήτητα την προσοχή των επισκεπτών στο περίπτερο της ισπανικής μάρκας στην IAA 2017. Το πιο ισχυρό αυτοκίνητο της SEAT θα παραχθεί σε περιορισμένη  παραγωγή μόνο σε 799 μονάδες. Το αμάξωμα φέρει ξεχωριστές διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως ανθρακονήματα στο εμπρός και πίσω spoiler, στις πλευρικές ποδιές και στον πίσω διαχύτη, πλαϊνούς καθρέπτες με διακοσμητικά σε χρώμα χαλκού καθώς και νέα πιο δυναμική σχεδίαση στις εμπρός εισαγωγές αέρα. Το SEAT Leon CUPRA R θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2017 και οι 799 τυχεροί ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα εσωτερικό το οποίο είναι επίσης διακοσμημένο από ανθρακονήματα και Alcantara®. Θα διατίθεται σε τρία χρώματα: Midnight Black, Pyrιneοs Grey και το αποκλειστικό Matte Grey.

seat leon cubre r 2

Επιπλέον στο νέο Leon CUPRA R η γωνία camber στον εμπρός άξονα έχει τροποποιηθεί καθώς και η ανάρτηση DCC (Dynamic Chassis Control), χωρίς να ξεχνάμε τα φρένα Brembo και το νέο πιο ελεύθερο σύστημα εξάτμισης. Πιο σπορ, αλλά πάνω από όλα μοναδικό και ανεπανάληπτο, το ειδικό αυτό αυτοκίνητο που προορίζεται μόνο για 799 απαιτητικούς οδηγούς.