Νέο Opel Astra στην Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο

Η ιστορία της Opel με τα συμπαγή μοντέλα ξεκίνησε με το Kadett το 1936 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με το νέο Astra, την 11η γενιά ενός συμπαγούς μοντέλου Opel.

Έχουν κατασκευαστεί συνολικά 24 εκατομμύρια αυτοκίνητα Kadett και Astra. Το  νέο μοντέλο είναι επίσης η επιτομή της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel με την ανάγλυφη σχεδίαση και τις ρέουσες γραμμές. Επιπλέον, δείχνει πιο δυναμικό και λεπτότερο από ποτέ. Με λίγα λόγια: το νέο Astra συνδυάζει την απόδοση με τη κομψότητα και θα επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των συμπαγών με κορυφαίες καινοτομίες– είτε σαν πεντάθυρο ή σαν έκδοση Sports Tourer που επίσης γιόρτασε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και θα λανσαριστεί τους προσεχείς μήνες.

Opel-Astra-298218

«Το νέο Astra θα συνεχίσει την παράδοση της Opel να κάνει τις καινοτομίες των υψηλότερων κατηγοριών προσιτές στο ευρύ κοινό. Ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής στην Opel κάνοντας ένα τεράστιο άλμα εμπρός.» δήλωσε ο Γιάννης Πασσάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GM Hellas. «Το νέο Astra είναι οδηγοκεντρικό, ελαφρύτερο, μικρότερο εξωτερικά, μεγαλύτερο εσωτερικά. Στο Astra θα φιλοξενούν μόνο κινητήρες τελευταίας γενιάς. Πολυάριθμες τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης από ανώτερες κατηγορίες αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας για τους επιβάτες του Astra όπως το επαναστατικό, νέο προσαρμοζόμενο σύστημα φωτισμού IntelliLux LED® matrix light, που ήδη βραβεύτηκε με το SAFETYBEST 2015»

{gallery}parousiaseis/opelastra{/gallery}