Στην Ελλάδα το Subaru Levorg

Κοινοποίησε το άρθρο

To Levorg είναι ένας νέος τύπος Sports Tourer, που κατασκεύασε η SUBARU, σαν επιστέγασμα της τελευταίας γενιάς των αυτοκινήτων της.

H Subaru συγκέντρωσε την ουσία όλων όσων απαιτούν οι πελάτες από τα αυτοκίνητά τους, τεχνολογίες αιχμής και τεχνογνωσία που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια πολλών ετών κατασκευής αυτοκινήτων που προσφέρουν απόλαυση και σιγουριά. Το Levorg επιτυγχάνει τον συνδυασμό υψηλής ποιότητας σχεδιασμού, packaging, επιδόσεων και ασφάλειας ενισχύοντας την αξία σε όλους αυτούς τους τομείς. Εξελίσσοντας το Levorg οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της SUBARU στόχευσαν να υπερβούν τις προσδοκίες των πελατών και να φέρουν την ευχαρίστηση της χρήσης του αυτοκινήτου σε υψηλότερα επίπεδα.

Το όνομα Levorg, που επινοήθηκε από ένα συνδυασμό των λέξεων “legacy”, “revolution” and “touring”, μεταδίδει τη δέσμευση της SUBARU να συνεχίσει την περήφανη κληρονομιά της ενώ συγχρόνως πυροδοτεί μια πρωτοποριακή επανάσταση που προαναγγέλλει μια νέα εποχή στην τεχνολογία των αυτοκινήτων tourer.

Εξελίσσοντας το Levorg, η SUBARU πυροδότησε μια επανάσταση στην κατηγορία των Sports Tourer δημιουργώντας ένα μείγμα οδηγικής απόλαυσης, ευελιξίας και ασφάλειας για άνετη οδήγηση σε μακρινές αποστάσεις.

Η προηγμένη χρηστικότητα ενός tourer αυτοκινήτου συνδυάζεται με άνεση χώρου για όλους τους επιβάτες ώστε να απολαύσουν αναπαυτικά μεγάλα ταξίδια. Έτσι λοιπόν το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από μία όψη ποιότητας, προσοχής στη λεπτομέρεια και προηγμένης λειτουργικότητας. Τα μαύρα φινιρίσματα, μεταλλικές αποχρώσεις και επιχρωμιωμένα εξαρτήματα εναρμονίζο-νται σε έναν υψηλής ποιότητας χώρο.
Τα όργανα τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο και μία έγχρωμη LCD οθόνη 3.5 ιντσών τονίζονται με σατινέ χρώμιο και φωτίζονται περιφερειακά για μία έντονη, ακριβή και υψη-λής τεχνολογίας αίσθηση.

16LEVORG EC 0080BP

Η κινητήρια μονάδα του Levorg είναι ένας Boxer 1.6l direct injection turbo (DIT) νέας σχεδίασης που συνδυάζει μικρότερο κυβισμού κινητήρα με turbo άμεσου ψεκασμού για ευέλικτη οδηγική απόλαυση. Επίσης η μονάδα DIT είναι εξοπλισμένη με λειτουργία stop-start.

Ακόμη είναι εξοπλισμένο με ελαφρύ και συμπαγές lineatronic CVT κιβώτιο. Το Subaru Intelligent Drive (SI-Drive) επιτυγχάνει τον βέλτιστο έλεγχο αλλαγής ταχυτήτων προσφέροντας παράλληλα οικονομία καυσίμου και οδηγική απόλαυση. Επιπροσθέτως με την ομαλή, χωρίς ανωμαλίες αλλαγή ταχυτήτων που αναμένεται από τα συστήματα Lineatronic, τα χαρακτηριστικά αυτόματου ελέγχου αλλαγής ταχυτήτων αλλάζουν ανάλογα με την επιτάχυνση. Λειτουργία με έξι προκαθορισμένες σχέσεις και δυνατότητα εναλλαγής από τα χειριστήρια στο τιμόνι, υπόσχονται ευκίνητη οδήγηση σύμφωνα με τις προθέσεις του οδηγού.

Η ακαμψία όλων των εξαρτημάτων του πλαισίου και του αμαξώματος ενισχύθηκε για να εξα-σφαλιστεί η ευκίνητη και ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά που απαιτείται από ενα sports tourer καθώς και η ποιότητα και η άνεση που χρειάζονται για μακρινά ταξίδια. Για τη δημιουργία ενός sports tourer που να προσφέρει άνεση και απόλαυση για μακρινά ταξίδια, βελτιστοποιήθηκαν το αμάξωμα και η ανάρτηση ώστε να εξασφαλίσουν μία ομαλή ανταπόκριση στις συνθήκες του δρόμου για ένα υψηλής ποιότητας ταξίδι.

{gallery}parousiaseis/subaru{/gallery}