Τα Αμερικάνικα “τέρατα” της SEMA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κοινοποίησε το άρθρο

Έπεσαν οι «μάσκες» στην έκθεση αυτοκινήτου SEMA (Specialty Equipment Market Association Show) όπου εκτός ανταλλακτικά και εξαρτήματα τα muscle ή macho cars έχουν την τιμητική τους.

Dodge Shakedown Challenger

Κλασικό του 1971, το Challenger αναβαθμίζεται εντυπωσιακά με το «Bitchin’ Black” βάψιμο να το μεταμορφώνει σε ότι πιο Mad Max έχεις δει. Φυσικά πιο χαμηλωμένο, με τον κινητήρα Hemi V-8 να είναι υπεύθυνος για τους 485 ίππους, επιπλέον αεροτομές όχι μόνο ως βοηθήματα αλλά και από άποψη, τέλος καθίσματα από την Dodge Viper σε μαύρο  Katzkin δέρμα και πινελιές Alcantara συμπληρώνουν το τυπικό macho car.

Jeep CJ66

Παίρνουμε το σασί ενός Jeep Wrangler TJ και την καρότσα ενός CJ universal Tuxedo Park πεντηκονταετίας αναβαθμίζουμε τον κινητήρα, το βάφουμε στο πολύ ιδιαίτερο  πορτοκαλί Copper Canyon με το καπό να ξεχωρίζει σε μαύρο ματ, προσθέτουμε ειδικής κατασκευής  καθίσματα από Viper και με τους τεράστιους τροχούς των 35 ιντσών κινούμαστε άνετα στα δύσβατα μονοπάτια του «μεγάλου καναλιού» δηλαδή του Grand Canyon.  

Dodge Durango Shaker

Το B5 Blue Durango Shaker SUV concept είναι κατά βάση ένα οικογενειακό αυτοκίνητο  το οποίο όμως μόνο ως τέτοιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στην αγριεμένη έκδοση με τον κινητήρα των 6.4 λίτρων, το 8ταχυτο αυτόματο κιβώτιο, τις τρεις σειρές δερμάτινα καθίσματα Viper, την χαμηλωμένη καρότσα και τους τροχούς των 22 ιντσών.

Ram Macho Power Wagon

Μερικά αυτοκίνητα κατασκευάζονται ή βελτιώνονται απλά για να υπάρχουν ως εικόνα, για να προσεγγίζεις με αυτά την παραλία και να νιώθεις τα μάτια όλων αν το κοιτάζουν.  Το συγκεκριμένο, σε χρώμα Macho Mango κατασκευάστηκε τιμώντας τα «Power Wagons» της δεκαετίας του 1970.

Chrysler Pacifica Cadence

Αυτό το τροποποιημένο Chrysler Pacifica minivan είναι έτοιμο να δεχθεί τις ιστιοσανίδες και να σερφάρει στις παραλίες της δυτικής ακτής με άπλετο χώρο για όλη την ομάδα ακόμα και για  τον τετράποδο φίλο.

Ram ProMaster Pit Stop

Τέλος επειδή στις Η.Π.Α. η διάθεση για πάρτι είναι πάντα σε ψηλά επίπεδα το «κακό παιδί» της παρέας είναι το ProMaster το οποίο αντί για καθίσματα bucket έχει σκαμπό για το μπαρ.

{gallery}parousiaseis/2016_SEMA{/gallery}