Αυτά τα ελαστικά εμπιστεύεται η Lamborghini για την Huracán STO

Κοινοποίησε το άρθρο

Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Bridgestone Potenza Race έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν τις κορυφαίες επιδόσεις του Lamborghini Huracán STO εντός και εκτός πίστας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...

NISSAN Qashqai 2024 : Συνεχίζει τον…πρωταθλητισμό (video)

Με σημαντική αισθητική ανανέωση και πολυάριθμες τεχνολογικές αναβαθμίσεις έρχεται το νέο NISSAN Qashqai     Με τα crossovers να αποτελούν πλέον την επιλογή των περισσότερων αγοραστών, όλο...

Τα αυτοκίνητα που αγόρασαν οι Έλληνες το 1ο τρίμηνο του 2024

Η ανοδική πορεία τη αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνεχίζεται. Αν και τον Μάρτιο σημειώθηκε μείωση των ταξινομήσεων καινούργιων επιβατικών. Μικρομεσαία και SUV επιλέγουν οι...

Η Bridgestone έχει επιλεγεί ως ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για το νέο Lamborghini Huracán STO, το πολυτελές σούπερ σπορ αυτοκίνητο, κατάλληλο για δρόμο – του Ιταλού κατασκευαστή.

Εκτός από τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Bridgestone Potenza Sport, το Lamborghini Huracán STO μπορεί τώρα επίσης να εφοδιαστεί με τα ειδικά ελαστικά Bridgestone Potenza Race. Τα ειδικά ελαστικά Potenza Race προσφέρουν εξαιρετική πρόσφυση στο στεγνό για εξαιρετικούς χρόνους γύρου και αξιόπιστες στροφές, φρενάρισμα και χειρισμό εντός και εκτός πίστας.

 

Ελαστικά για πραγματικές υψηλές επιδόσεις

Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά Bridgestone Potenza Race έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις απίστευτες δυνατότητες του Lamborghini Huracán STO και να επιτρέψουν στους οδηγούς να βιώσουν πραγματικές υψηλές επιδόσεις

Με βάση τη μακρά κληρονομιά της Bridgestone στα αγωνιστικά και υψηλών επιδόσεων οχήματα της Φόρμουλα 1, για πρώτη φορά σχεδιάστηκε το premium σούπερ σπορ ελαστικό Potenza Race για το Lamborghini Huracán STO.

Σε αυτά τα πλαίσια, το πέλμα του ελαστικού είναι επενδεδυμένο με τα τρία χρώματα της Ιταλίας – γεγονός που σηματοδοτεί ότι τόσο το ελαστικό όσο και το όχημα έχουν σχεδιαστεί στην Ιταλία – και φυσικά διαθέτει τα διακριτικά της Lamborghini.

Το κατά παραγγελία ελαστικό Bridgestone Potenza Race υπόσχεται εξαιρετική πρόσφυση στο στεγνό, χάρη στη βελτιστοποιημένη σύνθεση πέλματος, τον σχεδιασμό και το σπορ προφίλ του ελαστικού, το οποίο αυξάνει το κράτημα και τον χειρισμό σε στεγνές συνθήκες.

Το ελαστικό διαθέτει επίσης μεγάλης διάρκειας επίδοση στην πίστα και εξαιρετική ικανότητα χρόνου γύρου – αποτέλεσμα της μεγιστοποιημένης περιοχής επαφής και της ομοιόμορφης κατανομής πίεσης, η οποία βελτιώνει το φρενάρισμα και τις στροφές.

Και χάρη στον σχεδιασμό του σκελετού, που επιτρέπει υψηλή απόδοση σε κανονικούς δρόμους, το ελαστικό είναι κατάλληλο τόσο για το δρόμο όσο και για την πίστα.