Για service Citroen η Θεσσαλονίκη επιλέγει AVC A.E.

Κοινοποίησε το άρθρο

Η συντήρηση και επισκευή του οχήματος μας, συμβάλλει εκτός από την καλή λειτουργία του και στην μακροζωία του. Και η επιλογή της καλύτερης μονάδας εξυπηρέτησης είναι μονόδρομος. Και στην περίπτωση της Citroen , η απάντηση είναι Citroen AVC A.E.

Στη Citroen AVC A.E., όσο θα απολαμβάνετε τη φιλοξενία του ιδιαίτερου χώρου αναμονής, μπορείτε να παρακολουθείτε όλη τη διαδικασία των επισκευών, με internet, τηλεόραση, με φρεσκοαλεσμένο καφέ, σε ένα business lounge περιβάλλον.

Η κορυφαία τεχνογνωσία της Citroen AVC A.E. συμβαδίζει με την σπουδαία παρεχόμενη υπηρεσία, την χρήση των κατάλληλων ανταλλακτικών και την χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Ο μοναδικός αυτός  συνδυασμός αυξάνει την αξιοπιστία του αυτοκινήτου σας, παράλληλα με την μεταπωλητική του αξία.

Η Citroen AVC A.E. λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 8:00 το πρωί έως και τις 16:00 το απόγευμα. Ωράριο ικανό να καλύψει κάθε σας έκτακτη ανάγκη.

Καλέστε 2310 444848 και κλείστε ραντεβού…

Η ΑVC Α.Ε. μία σύγχρονη οικογενειακή επιχείρηση, αποτελεί πρότυπο ολοκληρωμένης μονάδας αυτοκινήτων, συνολικού εμβαδού 3.300 τ.μ. Στις δραστηριότητές μας συγκαταλέγονται έκθεση νέων μοντέλων αυτοκινήτων, επιβατικών & επαγγελματικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο, φανοβαφείο, τμήμα ανταλλαγών, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, γνησίων ανταλλακτικών & αξεσουάρ, καθώς και τμήμα ασφαλειών.

9ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
Κόμβος Κ12 – 54210 Θεσσαλονίκη Τ.Θ. 17082
Τ: 2310 489.500 – F: 2310 471.134

E: info@avc.com.gr – Web: www.avc.com.gr