Δυναμική παρουσία της Comline Hellas στην Autotec Expo

Κοινοποίησε το άρθρο

Η φετινή διοργάνωση AUTOTEC EXPO 2019 παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

 

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν πλήρως για το ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών και προτάσεων των εκθετών. To περίπτερο που κλέβει τις εντυπώσεις είναι ομολογουμένως αυτό της Comline Hellas όπου ήδη πλήθος επισκεπτών το επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τα στελέχη της εταιρίας για τα προϊόντα της, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς στον τομέα της επισκευής και συντήρησης

Για την Comline Hellas

H Comline Hellas ΑΕ από το 2006 αποτελεί την πρώτη θυγατρική του αγγλικού ομίλου. Στο διάστημα λειτουργίας της, το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα και οι ασυναγώνιστες τιμές των προϊόντων της. Με έδρα την Αθήνα, σε εγκαταστάσεις 4.000 m2 , η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομής το οποίο καλύπτει και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελληνική αγορά.

Με τη μακροχρόνια πορεία στον τομέα των ανταλλακτικών και στην aftermarket αγορά, και με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, το εμπορικό σήμα της Comline στην Ελλάδα αλλά και συνάμα στην Αγγλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση γίνεται ολοένα και πιο δυνατό. Η Comline Hellas διαθέτει όλη την γκάμα προϊόντων της μητρικής εταιρείας.