Η εταιρεία MEGALIDIS με εντυπωσιακό περίπτερο στην Autotec Expo

Κοινοποίησε το άρθρο

Όλοι όσοι επισκεφθείτε αυτό το σαββατοκύριακο την έκθεση Autotec Expo, οι άνθρωποι της Megalidis θα σας υποδεχθούν σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο όπου παρουσιάζεται η μεγάλη γκάμα προϊόντων της TUNAP

Προϊόντα TUNAP

Η TUNAP ερευνά, αναπτύσσει και παράγει χημικές ουσίες υψηλής απόδοσης για τον κλάδο της βιομηχανίας αυτοκινήτου, για πάνω από 40 χρόνια, σε πέντε εργοστάσια στην Γερμανία, στην Αυστρία και στην Ελβετία.Η εταιρεία έχει καθιερωθεί με επιτυχία ως τεχνολογικός ηγέτης, τόσο για τα τεχνικά αποτελέσματα, όσο και για τον σεβασμό στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και παρέχουμε καινοτόμες λύσεις κι εφαρμογές, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.
Η γκάμα μας περιλαμβάνει χημικές ουσίες, για τη συντήρηση και για τις επισκευές σε όλα τα μέρη των οχημάτων: από τον κινητήρα, τα φρένα και το σασί, μέχρι τις φιλικές προς τον άνθρωπο ουσίες για την συντήρηση και τον καθαρισμό του κλιματισμού και του εσωτερικού του οχήματος.
Η TUNAP προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, δημιουργώντας μία επικερδή κατάσταση για τους κατασκευαστές, τα συνεργεία και τους οδηγούς.

H εταιρία

Η εταιρεία MEGALIDIS από το 2000 ταύτισε το όνομά της στο χώρο των λιπαντικών με την ποιότητα, τις χαμηλές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση.

Κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η ανεξάρτητη εισαγωγή των ανωτέρω προϊόντων, γεγονός που την καθιστά ικανή να περιορίζει αφενός τα ποσοστά κέρδους προς όφελος των συνεργατών της αλλά και να παρέχει άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους, χωρίς μεσάζοντες και προμήθειες τρίτων.

H δραστηριότητα της εταιρείας MEGALIDIS ξεκινά από το 1999 από τον κο Μεγαλίδη Μιλτιάδη. Στα χρόνια που ακολουθούν η εταιρεία καταγράφει σταθερά ανοδική πορεία, δημιουργώντας ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών και πελατών σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία σήμερα στεγάζεται στη Δυτική Θεσσαλονίκη (περιοχή Β’ΚΤΕΟ), σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Κύριο αντικείμενο της είναι η εισαγωγή και η εμπορία λιπαντικών αυτοκινήτων, φορτηγών και μοτοσικλετών Shell, Castrol, Aral και Texaco, επαγγελματικών εργαλείων SW-Stahl, φίλτρων Μann, χημικών Tunap, όπως επίσης και εξοπλισμού συνεργείων.