Μηχάνημα καθαρισμού φίλτρου μικροσωματιδίων και καταλύτη από την Φιλιππίδης Turbodiesel

Κοινοποίησε το άρθρο

H Φιλιππίδης Turbodiesel, εταιρία καταξιωμένη στα συστήματα διανομής και τεχνικής υποστήριξης συνεργείων επισκευής συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου και αεροσυμπιεστών, προσφέρει στην Ελληνική αγορά το  DPF Catalytic Cleaning Bench – Μηχάνημα καθαρισμού φίλτρου μικροσωματιδίων και καταλύτη.

Το Μηχάνημα καθαρισμού φίλτρου μικροσωματιδίων και καταλύτη για DPF επιβατηγών οχημάτων, διαθέτει 3 δεξαμενές για πρόπλυση-καθαρισμό απορρυπαντικών-ξεβγάλματα. Επίσης διαθέτει αισθητήρα μέτρησης διαφορικής πίεσης πριν και μετά.
Με χειροκίνητη και αυτόματη λειτουργία ο χειριστής έχει τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή και υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης της οθόνης
Το Μηχάνημα καθαρισμού φίλτρου μικροσωματιδίων και καταλύτη διαθέτει σύστημα στεγνώματος με ανεμιστήρα και αντίσταση θέρμανσης.
Διαθέτει πολύ ειδικά αλκαλικά καθαριστικά για άνθρακα και στάχτες (προαιρετικά)
Τιμή – € 24.500 άνευ ΦΠΑ, μεταφορικών και εξόδων τοποθέτησης και επίδειξης

Η εταιρία 

Ο ιδρυτής της “Turbodiesel” κος Φιλιππίδης Ηλίας ξεκίνησε το 1967 την καριέρα του στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων προσχωρώντας στην τότε Electrodiesel – αντιπρόσωπο στην Ελλάδα του εργοστασίου Lucas-CAV – ως πωλητής και αργότερα διετέλεσε για αρκετά χρόνια γενικός διευθυντής υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1986 για να εξυπηρετήσει το χώρο εισαγωγής,διανομής και τεχνικής υποστήριξης συνεργείων επισκευής συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου και αεροσυμπιεστών (turbocharger).

Το 2001 εισχώρησε στο χώρο της βελτίωσης (tuning) οργανώνοντας δίκτυα βελτιωτών σε όλους τους τομείς, όπως μοτοσικλέτας, αυτοκινήτων, φορτηγών (ελαφρών και βαρέων) και τρακτέρ

Όλα αυτά τα χρόνια, την εμπιστεύτηκαν ως εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους για Ελλάδα και Κύπρο αρκετά εργοστάσια όπως:

STANADYNEMasterPower turboDimsport technologyASNU, AMBAC, DAYEL benches, Sirini, Turbo-InternationalFDR, SARD, Dynostar dynosTHM, OMS κ.τ.λ.

Διατηρεί χώρους στις εγκαταστάσεις της για εκπαίδευση/σεμινάρια των πελατών μας ώστε να καλύψουμε και σε αυτό τον τομέα τα δίκτυα (επισκευαστικά και βελτιωτικά) πελατών μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνα

2310-753688, 753689, 526170, 520074, 511024 FAX 2310-753534

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Οδός Ναυαρίνου αρ. 9 Περιοχή A’ KTEO – Τ.Κ. 54628 Θεσσαλονίκη