Ξεκάπνισμα κινητήρα CarbonOff: Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με ελάχιστο κόστος

Κοινοποίησε το άρθρο

Λόγω των άσχημων καθημερινών συνθηκών οδήγησης (μποτιλιάρισμα, μικρές αποστάσεις μετακίνησης κτλ), της σύγχρονης τεχνολογίας των κινητήρων με τις ανακυκλώσεις αναθυμιάσεων λαδιού και καυσαερίων, των καταλυτών, των φίλτρων μικροσωματιδίων και της μέτριας ποιότητας των καυσίμων που χρησιμοποιούμε στα οχήματά μας, δημιουργούνται επικαθίσεις στο εσωτερικό των κινητήρων, με αποτέλεσμα μετά από μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα να παρατηρείται πτώση της απόδοσης και αύξηση της κατανάλωσης καυσίμων.

Η “CarbonOff” σχεδίασε και παρουσίασε στην Ελλάδα την μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System,  η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

Τι είναι και πώς γίνεται ο εσωτερικός καθαρισμός κινητήρων εσωτερικής καύσης της Carbonoff;

Η Carbonoff, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του καθαρισμού κινητήρων εσωτερικής καύσης, είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία με αυτό το αντικείμενο και ιδρύθηκε το 2017. Σήμερα, το δίκτυό της, που εκτείνεται σε Ελλάδα και Κύπρο, περιλαμβάνει 23 καταστήματα.

Τι κάνει το Carbonoff: “Η μέθοδος αυτή καθαρίζει την συσσωρευμένη καρβουνίλα εσωτερικά στον κινητήρα, τον θάλαμο καύσης από την εισαγωγή έως και την εξαγωγή, όπου περνούν και τα καυσαέρια. Μετά από 40-50 χιλιάδες χιλιόμετρα, ένας κινητήρας εκ των πραγμάτων συσσωρεύει  κατάλοιπα από την καύση, ειδικά σε συνθήκες αυξημένης κίνησης μέσα στην πόλη”.

Η διαδικασία: “Είναι 100% φιλική προς το περιβάλλον. Χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα παραγωγής αερίου υδρογόνου-οξυγόνου. Λειτουργούν με απλό νερό, το οποίο μέσω ηλεκτρόλυσης διασπάται και μετατρέπεται σε υδρογόνο-οξυγόνο και αυτό εισέρχεται σε μορφή αερίου στον κινητήρα από την εισαγωγή αέρα. Το αέριο αυτό αντιδρά με την καρβουνίλα (άνθρακα), καίγοντάς την και στην συνέχεια την αποβάλλει σε μορφή καυσαερίων από την εξάτμιση”.

Πότε χρειάζεται; “Χρειάζεται να γίνεται προληπτικά σε όλα τα οχήματα που έχουν διανύσει πάνω από 40.000-50.000 χιλιόμετρα. Το κόστος, κυμαίνεται ανάλογα με τον κυβισμό”.

Πόσο κοστίζει: “Το κόστος είναι ανάλογο του μεγέθους, δηλαδή των κυβικών του κάθε κινητήρα και ξεκινάει από 30,00 € + ΦΠΑ για τις μοτοσυκλέτες και από 55,00 € + ΦΠΑ για τους κινητήρες αυτοκινήτων, το οποίο προσαρμόζεται όσο ανεβαίνει η χωρητικότητα τους”. 

Πού το βρίσκω: “Υπάρχουν πιστοποιημένα καταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις τις Ελλάδας, τα οποία μπορεί να αναζητήσει κάποιος στην επίσημη ιστοσελίδα: https://carbonoff.gr/