Τα συνεργεία τοποθετούν τη LIQUI MOLY στην κορυφή

Κοινοποίησε το άρθρο

Το γερμανικό περιοδικό «Werkstatt aktuell» (Το συνεργείο σήμερα) απευθύνεται στα συνεργεία επαγγελματικών οχημάτων. Ρώτησε τους αναγνώστες του για τις καλύτερες επωνυμίες στον κλάδο του σέρβις. Στα λιπαντικά η LIQUI MOLY βρίσκεται στη κορυφή – με μεγάλη διαφορά από τις επόμενες θέσεις. Έτσι ο Γερμανός ειδικός στα λάδια και πρόσθετα υπογραμμίζει τις απαιτήσεις ποιότητας που θέτει στα προϊόντα και στις υπηρεσίες του.

Μπορεί να εξειδικεύεται στα επιβατικά αυτοκίνητα, αλλά η LIQUI MOLY προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα για επαγγελματικά οχήματα. Και με ποιότητα που βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση στην αγορά. Οι αναγνώστες του περιοδικού «Werkstatt aktuell» ψήφισαν τη LIQUI MOLY με 47,9 τοις εκατό ως την καλύτερη επωνυμία λιπαντικών. Στη δεύτερη και τρίτη θέση ακολουθούν με μεγάλη διαφορά οι επωνυμίες Castrol (16,2 τοις εκατό) και Mobil (12 τοις εκατό). Μία ακόμη επιτυχία σημείωσε η LIQUI MOLY στην κατηγορία «Φροντίδα και καθαρισμός», όπου η επωνυμία πέτυχε τη δεύτερη θέση.

Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη σημασία για τη LIQUI MOLY, επειδή οι αναγνώστες του «Werkstatt aktuell» είναι επαγγελματίες. Χρησιμοποιούν τα προϊόντα καθημερινά και ξέρουν καλά, ποιο διευκολύνει την καθημερινή εργασία τους και ποιο μπορούν να εμπιστευτούν τυφλά. Τώρα είναι η πέμπτη συνεχόμενη φορά που οι αναγνώστες επέλεξαν τη LIQUI MOLY ως την καλύτερη επωνυμία λαδιών. Αλλά η επωνυμία έχει μεγάλη απήχηση και στους οδηγούς. Οι αναγνώστες πέντε μεγάλων περιοδικών αυτοκινήτου στη Γερμανία ψήφισαν τη LIQUI MOLY ως την καλύτερη επωνυμία λαδιών.