Auteco: Κάνει τον έλεγχο του οχήματος μία ευχάριστη εμπειρία !

Κοινοποίησε το άρθρο

Στις μέρες μας, όπου οι υποχρεώσεις γεμίζουν τις ώρες μας και δεν προλαβαίνουμε να καλύψουμε τις καθημερινές απαιτήσεις του προγράμματος μας, πρέπει συγχρόνως να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις που αφορούν στο όχημα μας , όπως είναι και ο έλεγχος του σε ένα ΚΤΕΟ.

 

Αρκετοί μας έχουν αναφέρει κατά καιρούς ότι ακόμη και το να μεταβούν σε ένα σημείο ΚΤΕΟ, είναι χρονοβόρο και πολλές φορές αυτό αναβάλει την επίσκεψη με αποτέλεσμα το όχημα να χαρακτηρίζεται μη ελεγμένο (άρα απαιτείται και επιπλέον κόστος εξαιτίας του προστίμου) και να κινείται στους δρόμους παράνομα χωρίς έλεγχο, άρα να θέτει τον οδηγό, την οικογένεια του, αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων σε κίνδυνο, αφού μπορεί το όχημα να χρήζει άμεσης επισκευής.

Εδώ λοιπόν έρχεται η AUTECO, δημιουργώντας την υπηρεσία Auteco KTEO Delivery.
Τί είναι αυτή η υπηρεσία ;

Εξειδικευμένο προσωπικό των ΚΤΕΟ AUTECO σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχονται για να παραλάβουν το όχημα σας από τον χώρο σας. Στη συνέχεια γίνεται καταγραφή με βίντεο του οχήματος εσωτερικά και εξωτερικά για τυχόν φθορές από χτυπήματα ή γρατζουνιές.

Και επειδή πρόκειται για την περιουσία σας, αυτή ασφαλίζεται με κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης ατυχήματος από υπαιτιότητα της εταιρίας.

Τέλος πραγματοποιείται και καταγραφή του χιλιομετρητή ώστε να μπορείτε να διαπιστώσετε την πραγματική απόσταση που διένυσε το όχημα σας.