MC-Chargers : Η Ελληνική εταιρία φορτιστών που εντυπωσιάζει διεθνώς !

Κοινοποίησε το άρθρο

Η κατασκευή των φορτιστών της εταιρείας MC-Chargers γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από εξειδικευμένο προσωπικό που συνεχώς βελτιώνει την υπάρχουσα τεχνολογία αλλά παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναπτύσσει νέα.

Η σειρά φορτιστών ORION ήρθε να καλύψει το ευρύ φάσμα της αγοράς προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα σε κάθε επαγγελματία αλλά και ιδιώτη.

Η εταιρεία δηλώνει υπερήφανη που μπόρεσε να δημιουργήσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και κάτω από δυσχερείς διεθνείς συνθήκες ένα δίκτυο φορτιστών που αυξάνεται καθημερινά και εκτιμάται ότι θα καλύψει όλο το φάσμα της Ελλάδας αλλά και τμήματα άλλων χωρών όπως είναι η Αυστραλία, η Σουηδία μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αυτό που την ξεχωρίζει από τις άλλες Ελληνικές εταιρείες παροχής ηλεκτρικής φόρτισης οχημάτων είναι η 24ωρη τεχνική υποστήριξη σε hardware και Software από Έλληνες ειδικούς.

Με το βλέμμα στραμμένο στην πράσινη ενέργεια και τα οφέλη της, το περιβάλλον και την κοινωνία, η ΜC-Chargers αναπτύσσει προϊόντα υψηλής απόδοσης και δημιουργεί συνεργασίες με εταιρείες που προάγουν τον τομέα της ηλεκτροκίνησης .

MC-Chargers

14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
ΤK:57001, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
Email: info@mc-chargers.com
Website: www.mc-chargers.com
Τηλέφωνο: (+30) 231 60 200 47