Συνεργασία της Hyundai Motor Partners με την ‘Top Flight’

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Hyundai Motor Company (“Hyundai”) ανακοίνωσε τη στρατηγική της συνεργασία με την εταιρεία Top Flight Technologies, Inc. (“Top Flight”), μια κορυφαία start-up επιχείρηση τεχνολογιών UAV (Drones) ως μέρος της ευρύτερης προσπάθειάς της να ενισχύσει τις μελλοντικές λύσεις κινητικότητας.

Η Hyundai θα συνεργαστεί με την startup επιχείρηση που εδρεύει στη Βοστώνη για την επιτάχυνση της εμπορικής εφαρμογής και ανάπτυξης Drones (UAV) σε διάφορους τομείς και αγορές. Οι κοινές προσπάθειες θα επεκταθούν στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών σχετικά με Drones (UAV), αξιοποιώντας το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα υβριδικής ηλεκτρικής ενέργειας της Top Flight. Οι πιθανοί τομείς για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων περιλαμβάνουν μεταφορές φορτίων, υπηρεσίες επιθεώρησης και αποστολές επιτήρησης βιομηχανικών χώρων.

Το υβριδικό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας της Top Flight έχει καθοριστική σημασία για την ανάπτυξη βελτιστοποιημένων λύσεων για τα επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται σε Drones (UAV), καθώς επιτρέπει εκτεταμένους χρόνους πτήσεων και βαρύτερα ωφέλιμα φορτία για εμπορική χρήση. Τα Drones που κινούνται με το υβριδικό σύστημα της Top Flight ™ Micro Generator μπορούν να παραμείνουν στον αέρα για έως και δύο ώρες με φορτίο 4 κιλών. Η αμερικανική startup προσφέρει επίσης μια σειρά από εκτεταμένες λύσεις Drones (UAV). Αξίζει να αναφερθούμε στο «Τρισδιάστατο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Σύστημα Διαχείρισης Στόλου σε πραγματικό χρόνο» το οποίο παρέχει εργαλεία ανάπτυξης ευέλικτων προϊόντων καθώς και την «Κονσόλα Απομακρυσμένης Λειτουργίας» που επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών Drones (UAV).

“Εκτός από την πρόκληση πτήσεων μεγαλύτερης διάρκειας, η Top Flight αναπτύσσει τις τεχνολογίες που απαιτούνται για την παροχή νέων λύσεων στην εναέρια εφοδιαστική και τη χαρτογράφηση που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες στις μελλοντικές δραστηριότητες της Hyundai”, δήλωσε ο κ. John Suh, Vice President της Hyundai CRADLE στην Hyundai Motor Company.

“Η επένδυση της Hyundai Motor Company στην Top Flight επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για αυτόνομα οχήματα και λύσεις κινητικότητας, είτε στο δρόμο είτε στον αέρα”, σχολίασε ο Dr. Long Phan, CEO της Top Flight Technologies. “Πιστεύουμε απόλυτα ότι οι παγκόσμιας κλάσης δυνατότητες συναρμολόγησης και αυτοματοποίησης της Hyundai θα βοηθήσουν στην παραγωγή και την ανάπτυξη αεροναυτικών UAVs, πιο αποτελεσματικά από ποτέ.”

Η εταιρική συνεργασία της Hyundai με το Top Flight αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να προωθήσει τη στρατηγική «Open Innovation», η οποία στοχεύει στην προώθηση καινοτομιών που θα ενισχύσουν τη θέση της εταιρείας στη μελλοντική αγορά της αυτοκίνησης αλλά και της καθημερινότητας των ανθρώπων μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών κινητικότητας.

Η εταιρεία Top Flight Technologies ιδρύθηκε το 2014 και ειδικεύεται σε συστήματα υβριδικής ηλεκτρικής ενέργειας και πλήρως αυτόνομων τεχνολογιών UAV. Διαθέτει ένα μακρύ κατάλογο παγκοσμίου φήμης συνεργατών στην αεροδιαστημική βιομηχανία, τις μεταφορές, τη γεωργία και σε πολλές άλλες βιομηχανίες.

Η παγκόσμια αγορά UAV (κοινώς αποκαλούμενη «drones») αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και αναμένεται να συγκεντρώσει 22,1 δισεκατομμύρια δολάρια επενδύσεων μέχρι το 2026.