Hyundai i30 επέλεξε η Ελληνική Αστυνομία

Κοινοποίησε το άρθρο

Εντάχθηκαν 33 νέα περιπολικά Hyundai i30 στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών της Περιφέρειας Θεσσαλίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

PAGANI Huayra 70 Anima: Hypercar με διαμάντια και πλατίνα

PAGANI Huayra 70 Anima: Hypercar με διαμάντια και πλατίνα

0
Η PAGANI Huayra 70 Anima, είναι ένα μοναδικό hypercar 864 ίππων, με ανθρακονήματα, πλατίνα και σκόνη διαμαντιού, τα οποία τοποθετήθηκαν κατά παραγγελία του ιδιοκτήτη της.
Μαραθώνιος Αθήνας 2026: Ποιοι δρόμοι κλείνουν, οι ώρες και οι εναλλακτικές διαδρομές

Μαραθώνιος Αθήνας 2026: Ποιοι δρόμοι κλείνουν, οι ώρες και οι εναλλακτικές διαδρομές

0
Μαραθώνιος Αθήνας 2026: Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν, τις ώρες των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και τις εναλλακτικές διαδρομές για τους οδηγούς.
Νέο HONDA Prelude 2026 – υβριδικό sport coupe 184 PS.

HONDA Prelude: Επέστρεψε στην Ελλάδα με υβριδική τεχνολογία – Πόσο κοστίζει η μοναδική, «καυτή»...

0
Το νέο HONDA Prelude επιστρέφει έπειτα από 25 χρόνια με υβριδικό σύστημα 184 PS, τεχνολογία S+ Shift, σπορ χαρακτήρα και τιμή από 53.700 ευρώ.

Η HYUNDAI ΕΛΛΑΣ πραγματοποίησε την παράδοση τριάντα τριών (33) νέων περιπολικών Hyundai i30 1,6lt Diesel 115hp στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, στα πλαίσια ανανέωσης και αναβάθμισης του στόλου των περιπολικών.

Στο σύνολό τους τα οχήματα αυτά θα διατεθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.