Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου όλα τα σχολεία της Αττικής, αλλά και άλλων περιοχών, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας “Byron”.
Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ενημέρωσε ότι λόγω της έντονης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει διάφορες περιοχές της χώρας, την Παρασκευή 5/12/2025, θα παραμείνουν κλειστές αρκετές σχολικές μονάδες. Σύμφωνα βέβαια με τις αποφάσεις των κατά τόπους δήμων, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη για τη λειτουργία ή μη των σχολείων.
Από την Περιφέρεια Αττικής έγινε γνωστό ότι θα παραμείνουν κλειστά, όλα τα σχολεία. Λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας “Byron”, εκτός φυσικά από το… Δήμο Βύρωνα και τους υπόλοιπους της Περιφέρειας Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2025 τα σχολεία στους Δήμους Ορεινά Καλαμπάκας, Διον. Ολύμπου, Κατερίνης, Ρόδου, Κάσου, Τήλου, Σύμης, Καστελόριζου, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Μονεμβασιάς.
Η ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και με όλους τους δήμους που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Οπότε ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και σε άλλες περιοχές.
Για οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, θα εκδίδονται άμεσα σχετικές ανακοινώσεις.

























