Alfa Romeo Racing και Antonio Gioviazzi συνεχίζουν μαζί

Κοινοποίησε το άρθρο

Η Alfa Romeo ανακοινώνει ότι ο Antonio Giovinazzi ανανεώνει τη συνεργασία του ως οδηγός της Alfa Romeo Racing Team και για το 2020. Ο Ιταλός οδηγός θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Μιλανέζικης μάρκας στο επόμενο πρωτάθλημα της Formula1 στο πλευρό του παγκόσμιου πρωταθλητή Kimi Räikkönen.

Ο Antonio Giovinazzi συνεχίζει την πορεία του στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όντας ο πρώτος Ιταλός οδηγός που κατέκτησε θέση επίσημου οδηγού στη Formula 1 τα τελευταία 8 χρόνια.

 

Την πρώτη του χρόνια κατάφερε να συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της ομάδας και συνεχίζει να παρουσιάζει εντυπωσιακή βελτίωση στην απόδοση του. Παράλληλα με την ταχύτητα, ο Antonio, είναι και εξαιρετικά σταθερός, στοιχείο κρίσιμης σημασίας για τη Formula 1. Η ομάδα τον στηρίζει σε σταθερή βάση με στόχο να μεγαλώσει την αυτοπεποίθηση του και να χτίσει μία σπουδαία καριέρα. Από την πλευρά της η Alfa Romeo είναι περήφανη για την πορεία του Antonio και χαρούμενη που βλέπει κάθε μέρα ο οδηγός της να θέτει όλο και υψηλότερους στόχους.

Η σύνδεση της μάρκας με τους Ιταλούς οδηγούς κρατάει από την πρώτη σαιζόν της Formula 1 το 1950, όπου η Alfa Romeo Gran Premio Tipo 158 “Alfetta” κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο στα χέρια του Nino Farina.

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Giovinazzi η Alfa Romeo εδραιώνει την παρουσία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2020.