Αυτό είναι το Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2019

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Audi A7 ανακηρύχθηκε “2019 World Luxury Car” – “Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο του 2019”. ‘Ένα βραβείο που επισφραγίζει την κυριαρχία της Audi στη συγκεκριμένη κατηγορία κύρους, καθώς μόλις πέρσι τον ίδιο επίζηλο τίτλο είχε κατακτήσει το Audi A8! Τα βραβεία ανακοινώθηκαν σήμερα, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

 

 

Η κριτική επιτροπή της επιτροπής “World Car”, αποτελούμενη από συνολικά 86 μέλη, δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από 24 χώρες, ανάμεσά τους και ο Διευθυντής Σύνταξης του περιοδικού DRIVE, κ. Μιχάλης Γεωργιάδης, ανέδειξε μετά από ψηφοφορία το Audi A7 ως το καλύτερο νέο πολυτελές αυτοκίνητο στην παγκόσμια αγορά. Αυτή είναι η δέκατη κορυφαία διάκριση για την Audi σε μία από τις κατηγορίες του «World Car», στα 16 χρόνια του θεσμού!

«Είναι μεγάλη τιμή για την Audi να κερδίζει το βραβείο Παγκόσμιο Πολυτελές Αυτοκίνητο της Χρονιάς, μάλιστα δύο διαδοχικές φορές», δήλωσε ο Hans-Joachim Rothenpieler, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AUDI AG και υπεύθυνος Τεχνικής Ανάπτυξης. «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν τον τίτλο, διότι επιβραβεύει την ασυναγώνιστη ικανότητα της Audi να σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει κορυφαία πολυτελή μοντέλα σε διάφορες κατηγορίες».

Το απαράμιλλο στιλ ενός κουπέ, η ευρυχωρία ενός sedan και η πρακτικότητα ενός Avant, συνδυάζονται αρμονικά στο νέο Audi A7. Πρόκειται για το νέο στυλ ενός Gran Turismo της σύγχρονης εποχής, το οποίο προσφέρει μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας ενός ψηφιακού κόσμου του αύριο, σε ένα αμάξωμα που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό οδηγό.

Οι διακρίσεις της Audi στο «World Car Awards»

2005Audi A6World Car of the Year
2007Audi RS 4
Audi TT
World Performance Car
World Car Design of the Year
2008Audi R8
Audi R8
World Performance Car
World Car Design of the Year
2010Audi R8 V10World Performance Car
2014Audi A3World Car of the Year
2016Audi R8World Performance Car
2018Audi A8World Luxury Car
2019 Audi A7 World Luxury Car