Το διοικητικό συμβούλιο της Audi θα αποφασίσει τα πλαίσια συνεργασίας με την McLaren

Κοινοποίησε το άρθρο
audi

Ο Όμιλος VW είπε ότι θα μελετήσει να εισέλθει με δύο ομάδες F1 με τα σήματα της Audi και της Porsche

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

Του Νίκου Μιχαλόπουλου 

Το εποπτικό συμβούλιο της Audi την Τετάρτη θα συζητήσει τρόπους για την είσοδο της εταιρείας στη Formula 1, μεταξύ άλλων μέσω πιθανής συνεργασίας με τη McLaren Automotive, δήλωσαν δύο πηγές στο Reuters την Τρίτη, προσθέτοντας ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Audi Markus Duesmann και ο Oliver Blume, επικεφαλής της Porsche, είναι «ένθερμοι οπαδοί της Formula 1», ισχυρίζεται μια πηγή.

Τόσο η Audi όσο και η Porsche ανήκουν στον Όμιλο Volkswagen, του οποίου το διοικητικό συμβούλιο συζήτησε το θέμα της συμμετοχής στους αγώνες F1 σε μια συνάντηση την περασμένη εβδομάδα.

Η VW εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει δύο επώνυμες ομάδες F1 που υπό τα σήματα των Audi και Porsche, ανέφεραν τη Δευτέρα οι FInancial Times.

Η McLaren διέψευσε τη Δευτέρα μια αναφορά ότι αγοράστηκε από την Audi.  Η εταιρεία δήλωσε ότι είναι ανοιχτή σε τεχνολογική συνεργασία «με διάφορους συνεργάτες και προμηθευτές».

Το Automobilwoche ανέφερε το Σαββατοκύριακο ότι η Audi και η BMW ανταγωνίζονται για την αγορά της οικονομικά προβληματικής βρετανικής εταιρείας υπεραυτοκίνητων.

Η Audi είπε ότι «εξετάζει διάφορες ιδέες συνεργασίας», αλλά δεν επιβεβαίωσε εάν συζητούσε πιθανή εξαγορά της McLaren.

Η BMW αρνήθηκε ότι ενδιαφέρεται να την αγοράσει.