Audi A6 Avant TFSI e quattro: Plug-in υβριδικό station wagon με 367 PS

Κοινοποίησε το άρθρο

Το Audi A6 Avant,  το μεγάλο station wagon της Audi, ακολουθεί το A6 Sedan και λανσάρεται τώρα στην αγορά ως plug-in hybrid (PHEV). Η έξυπνη διαχείριση του υβριδικού κινητήριου συστήματος με μια στρατηγική προγνωστικής λειτουργίας, επιτρέπει στο νέο Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro να επιτύχει υψηλή και έξυπνη ηλεκτρική αυτονομία, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και δυναμικές επιδόσεις.

Το Audi A6 Avant PHEV διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα βασικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου του εξωτερικού πακέτου S line, του Audi virtual cockpit, των προβολέων Matrix LED καθώς και της σπορ ανάρτησης και των σπορ καθισμάτων.

Το νέο, plug-in υβριδικό A6 Avant 55 TFSI e quattro αποδίδει συνδυασμένη ισχύ 367 PS (270 kW). Το κινητήριο σύστημα συνδυάζει έναν κινητήρα 2.0 TFSI με ισχύ 252 PS (185 kW) και ροπή 370 Nm με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα.

O μόνιμα διεγερμένος σύγχρονος κινητήρας έχει μέγιστη ισχύ 105 kW (143 PS) και μέγιστη ροπή 350 Nm. Μαζί με το συμπλέκτη, είναι ενσωματωμένος σε ένα επτά σχέσεων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων S tronic, το μεταφέρει τη ροπή κίνησης σε ένα σύστημα τετρακίνησης quattro.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

Το Audi A6 Avant PHEV έχει έτσι μια αποτελεσματική και μόνιμα διαθέσιμη τετρακίνηση για υψηλό επίπεδο πρόσφυσης και δυναμικό χειρισμό. Η ροπή του συστήματος φτάνει ήδη το μέγιστο των 500 Nm από 1.250 σ.α.λ..

Η ηλεκτρική αυτονομία του Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro είναι έως και 51 χιλιόμετρα στον κύκλο WLTP. Το A6 Avant PHEV επιταχύνει από 0 έως 100 χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα είναι 250 χλμ./ώρα – σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία, το plug-in hybrid μπορεί να επιτύχει ταχύτητες έως 135 χλμ./ώρα.

Το Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο 2020.