Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer

BMW Σειρά 2 Active Tourer

Η εργονομία και λειτουργικότητα εσωτερικού, η αναγνωρισμένη οδηγική απόλαυση BMW και μία εξαιρετικά προηγμένη φιλοσοφία συνθέτουν το προφίλ της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Honda e

Δοκιμή Honda e : Το ψηφιακό και ηλεκτρικό παιδί της πόλης

0
Από EV Concept ακόμα, κατάφερε και έγινε θρύλος, ο θρύλος έγινε ηλεκτρικό πρωτότυπο και το πρωτότυπο έγινε το πιο ζωηρό, πιο επιθυμητό αυτοκίνητο πόλης...
Subaru Outback

Δοκιμή Subaru Outback: Το απόλυτο crossover αυτοκίνητο

0
Ήταν το 1995 όταν πρωτοκυκλοφόρησε το νέο Subaru Outback. Σήμερα βρίσκεται στην έκτη γενιά του και αντικατοπτρίζει τις ανάγκες των σημερινών πελατών, που θέλουν...
Honda SENSING 360

Honda SENSING 360 : Νέο Σύστημα Ασφάλειας και Υποστήριξης Οδηγού

0
Η Honda Motor Co., Ltd. αποκάλυψε το νέο σύστημα ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda SENSING 360 που καταργεί τα τυφλά σημεία γύρω από το...

Η δεύτερη γενιά του σπορ ‘all-rounder’ μοντέλου της πολυτελούς compact κατηγορίας, με το δυναμικό στυλ και την επιβλητική παρουσία της, αποτυπώνει την καθαρή, σχεδιαστική γλώσσα της BMW.

Το εκ βάθρων ανανεωμένο εσωτερικό συνδυάζει πολυχρηστικότητα με μοντέρνα γεωμετρία και μία κυρτή οθόνη (BMW Curved Display) στο στυλ της BMW iX. Επιπλέον, η νέα Σειρά 2 Active Tourer ανοίγει νέους ορίζοντες στους τομείς συστημάτων κίνησης, υποστήριξης οδηγού, ελέγχου/λειτουργίας και καινοτομιών συνδεσιμότητας.

BMW Σειρά 2 Active TourerΗ εργονομία και λειτουργικότητα, ο προηγμένος χαρακτήρας και η γκάμα στάνταρ εξοπλισμού – που είναι μακράν καλύτερη από του προηγούμενου μοντέλου και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό – καθιστούν τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για target groups με ενεργό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Τέσσερις εκδόσεις με εμπρόσθια κίνηση και ισχύ από 100 kW/136 hp έως 160 kW/218 hp θα διατίθενται με το λανσάρισμα, τον Φεβρουάριο του 2022. Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία, ενώ αρχιτεκτονικά είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τόσο κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και εξηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα. Δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις θα προστεθούν στη γκάμα λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα.

BMW Σειρά 2 Active Tourer

Το μέγεθος και η ευελιξία εσωτερικού της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer τονίζονται από την ολική επανασχεδίαση του μοντέλου δεύτερης γενιάς. Η γεωμετρία της καμπίνας και οι πολυάριθμες λεπτομέρειες είναι εμπνευσμένες από τη φιλοσοφία της τεχνολογικής ναυαρχίδας BMW iX.

Αυτή δημιουργεί ένα περιβάλλον προηγμένης πολυτέλειας, όπου κυριαρχούν ο slim πίνακας οργάνων, η κυρτή οθόνη BMW Curved Display και το “αιωρούμενο” υποβραχιόνιο με το ενσωματωμένο πάνελ ελέγχου, ενώ εμφανής είναι η μείωση του αριθμού φυσικών χειριστηρίων και διακοπτών σε όλη την καμπίνα.

Η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών κυμαίνεται μεταξύ 470 και 1.455 λίτρων στις BMW 218i Active Tourer και BMW 218d Active Tourer και μεταξύ 415 και 1.405 λίτρων στις BMW 220i Active Tourer και BMW 223i Active Tourer. Η αυτόματη λειτουργία πίσω πόρτας προσφέρεται στάνταρ, ενώ προαιρετικά διατίθεται ένας ηλεκτρικός κοτσαδόρος.

BMW Σειρά 2 Active Tourer

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer ανοίγει νέους ορίζοντες και στις τεχνολογίες συστημάτων κίνησης. Οι εκτενώς ανανεωμένοι κινητήρες εσωτερικής καύσης αυξάνουν την οδηγική απόλαυση, μειώνοντας την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, ενώ η τελευταία γενιά του επτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη Steptronic – που τώρα περιλαμβάνεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου – είναι ομοίως πολύ αποδοτική.

Μία νέα έκδοση της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V κάνει το ντεμπούτο της στις BMW 223i Active Tourer. Ο ηλεκτροκινητήρας που είναι ενσωματωμένος στο αυτόματο κιβώτιο υποστηρίζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης με πρόσθετη ισχύ που τώρα έχει αυξηθεί στα 14 kW/19 hp.

BMW Σειρά 2 Active Tourer

Η νέα BMW 223i Active Tourer παράγει συνολικά 160 kW/218 hp (κινητήρας εσωτερικής καύσης 150 kW/204 hp και ηλεκτροκινητήρας 14 kW/19 hp), και η BMW 220i Active Tourer αντίστοιχα 125 kW/170 hp (κινητήρας εσωτερικής καύσης 115 kW/156 hp και ηλεκτροκινητήρας 14 kW/19 hp). Επίσης, από το λανσάρισμα διατίθεται η BMW 218i Active Tourer 100 kW/136 hp.

Η γκάμα θα επεκταθεί περαιτέρω το καλοκαίρι του 2022 με την προσθήκη δύο plug-in υβριδικών μοντέλων. Αυτά θα εφοδιάζονται για πρώτη φορά με την πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive, η οποία θα ενισχύσει τον δυναμισμό και θα τους χαρίζει πολύ μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία.